Ο Γιάννης θρηνεί για τον Κόμπι Μπράιαντ- Έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media (video)

Μπορεί να ανήκαν σε διαφορετική γενιά, μπορεί την ώρα που ο ένας ξεκινούσε την εντυπωσιακή του καριέρα, ο άλλος να ήταν ήδη θρύλος του NBA, οι δρόμοι τους όμως συναντήθηκαν στα γήπεδα του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό του για τον Black Mamba, αλλά και ο Κόμπι Μπράιαν είχε εκφράσει τον θαυμασμό για το νέο αστέρι του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Ο

Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλοντας να τιμήσει τον θρύλο του ΝΒΑ, με ένα συμβολικό τρόπο, έκλεισε όλους τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, αποτίοντας με τη «σιωπή» του φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ, έναν από τους σπουδαιότερους που πέρασαν ποτέ από τα παρκέ.

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αναδειχθεί MVP του ΝΒΑ, ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν από εκείνους που είχαν πανηγυρίσει την επιτυχία του και του είχε θέσει τον επόμενο στόχο: την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Eίχε δηλώσει επίσης πως «ο ουρανός είναι το ταβάνι του», σημειώνοντας πως έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μάλιστα, είχε περάσει ένα διάστημα προπονούμενος με τον Κόμπι Μπράιαντ. Σε ένα αφιέρωμα που του είχαν κάνει οι Μπακς, ο Γιάννης είχε μιλήσει για την εμπειρία του να προπονείται με τον Black Mamba.

Είχε πει πως ο Κόμπι Μπράιαντ τον είχε συμβουλεύσει να είναι πάντα παιδί, γιατί τα παιδιά έχουν φαντασία, κάνουν συνέχεια ερωτήσεις και πάντα θέλουν να μαθαίνουν. Τότε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αποκαλύψει πως είχε πάει στην πρώτη προπόνηση με τον Κόμπι Μπράιαντ με ένα… τετράδιο γεμάτο ερωτήσεις!

Πηγή: Ο Γιάννης θρηνεί για τον Κόμπι Μπράιαντ- Έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα