Ο Γιάννης Χαρούλης αποθεώθηκε στην τελευταία στάση της καλοκαιρινής του περιοδείας (εικόνες)

Σε ένα κατάμεστο από θεατές θέατρο, στο Κατράκειο της Νίκαιας, ο μουσικός Γιάννης Χαρούλης, ταξίδεψε με την μαγική φωνή του και υπό τους ήχους της κρητικής του λύρας, το ένθερμο κοινό που τον παρακολούθησε στην τελευταία στάση της φετινής του καλοκαιρινής περιοδείας.

Ο πλέον ταλαντούχος μουσικός της νέας γενιάς και όχι μόνο, πάντρεψε μοναδικά τους ήχους της έντεχνης, ροκ αλλά και της Κρητικής παραδοσιακής μουσικής, αποχαιρετώντας

το κοινό του από την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Στο πλευρό του η χαρισματική του μπάντα, όπου απογείωσε γνωστά μουσικά κομμάτια του τραγουδιστή, αλλά και διαφόρων άλλων ερμηνευτών, όπου βρήκαν μεγάλη αποδοχή υπό την φωνή του Γιάννη Χαρούλη.

Μεταξύ των κομματιών που ακούστηκαν στη χθεσινή συναυλία, ήταν: “Χειμωνανθός”, “Της λήθης το πηγάδι”, “Έλα πάρε με”, “Μαλαματένια λόγια”, “Η ουρά του αλόγου”, “Σου μιλώ και κοκκινίζεις”, “Το σκουλαρίκι” και πλήθος αγαπημένων τραγουδιών του ερμηνευτή.

Ωστόσο, την τιμητική τους είχαν και γνωστά τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Νικόλα Άσιμου, και του Ορφέα Περίδη.

O καταξιωμένος ερμηνευτής έδειξε για ακόμη μία φορά την αγάπη του στο κοινό που τον στηρίζει, μιας και μετά από το πέρας της συναυλίας, βρέθηκε ξανά στη σκηνή για να αποχαιρετήσει τους θεατές που αποχωρούσαν από το θέατρο, χαρίζοντας τους ωστόσο μία εκπληκτική ερμηνεία acapella του Ερωτόκριτου, υποδεικνύοντας το μεγαλείο της μουσικής ψυχής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα