Ο Γιαννακόπουλος για τα… νυχτοπερπατήματα της ομάδας και τον Περπέρογλου

Τι απαντά ο Γιαννακόπουλος για τις νυχτερινές εξόδους παικτών του Παναθηναϊκού πριν τον 2ο τελικό με τον ΟλυμπιακόΤι σχολιάζει για τις φήμες ότι ο Περπέρογλου αποτελεί μεταγραφικό στόχο των «πρασίνων»Διαψεύδει ο Τζέιμς με tweet ότι διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο μαζί με συμπαίκτες του.

Οι φήμες που κυκλοφορούν για νυχτοπερπατήματα των παικτών του Παναθηναϊκού

πριν τον 2ο τελικό με τον Ολυμπιακό, που στηρίχτηκαν σε παλαιότερες φωτογραφίες, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος ήταν ξανά «χείμαρρος» στο Instagram. Εκτός από τα «ξενύχτια» των παικτών, μίλησε και τον Περπέρογλου που σύμφωνα με φήμες αποτελεί μεταγραφικό στόχο των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαντώντας σε ακόλουθό του που του ζήτησε να απομακρύνει όσους «νυχτοπερπατούν» τόνισε: «Όταν εγώ ήθελα να τους διώξω και να κατέβουμε με το εφηβικό, πέσατε όλοι να με φάτε».

Όσο αφορά τον διεθνή φόργουορντ της Μπαρτσελόνα επισήμανε: «Πρώτον ο προπονητής τον θέλει, δεύτερον ποιος σου λέει ότι μέχρι σήμερα έχω κάνει έστω και μισή μεταγραφή εγώ; Ή είσαι κουτός ή στημένος αν πιστεύεις κάτι τέτοιο. Ο μόνος παίκτης που έχω πάρει εγώ ήταν ο Καπόνο».

Διάψευση από Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Twitter διέψευσε τις φήμες πως λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1, διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο μαζί με συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ακολούθου του στο Twitter, έγραψε: «Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε, ειδικά σε αυτή την χώρα».

Don’t believe everything u read, especially in this country. No offense https://t.co/XaYRuqWjhg

— Michael James (@TheNatural_05) May 30, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα