Ο Γεωργούλης καλεί τους πολίτες σε ανοιχτό διάλογο για το Ευρωκοινοβούλιο (video)

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, μέσω βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν σε έναν ανοιχτό διάλογο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με θέματα που αφορούν στο ΕυρωπαΪκό Κοινοβούλιο. 

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «αυτό που επιδιώκει το γραφείο μας είναι η γνώμη του λαού να αποτελέσει κομμάτι της δεξαμενής από την οποία αντλούμε το υλικό για τις πρωτοβουλίες μας,

όπως εκδηλώσεις ή ερωτήσεις προς την Κομισιόν. Για αυτόν τον λόγο, θα ξεκινήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έναν εποικοδομητικό διάλογο πάνω σε θέματα που μας αφορούν όλους».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλέξη Γεωργούλη

YOUR POINT OF VIEW – YOUR POINT OF EU

Από την αρχή της θητείας μου, έθεσα ως στόχο να επικοινωνήσω όσον το δυνατόν περισσότερο το έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον κόσμο και να προωθήσω έναν ανοιχτό και ουσιαστικό διάλογο. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να γίνονται γνωστά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη φυσικά, όσα συμβαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και όσα δεν συμβαίνουν, λόγω έλλειψης πρωτοβουλιών.

Αυτό που επιδιώκει το γραφείο μας είναι η γνώμη του λαού να αποτελέσει κομμάτι της δεξαμενής από την οποία αντλούμε το υλικό για τις πρωτοβουλίες μας, όπως εκδηλώσεις ή ερωτήσεις προς την Κομισιόν. Για αυτόν τον λόγο, θα ξεκινήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έναν εποικοδομητικό διάλογο πάνω σε θέματα που μας αφορούν όλους. Περίπου μία φορά τον μήνα, θα θέτουμε ένα θέμα προς συζήτηση και θα θέλαμε να ακούσουμε τις δικές σας τοποθετήσεις. Δεδομένου ότι είμαι τακτικό μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας, η θεματολογία των συζητήσεων θα είναι, κατά βάση, σχετική.
Στόχος είναι να δημιουργήσουμε έναν άμεσο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και θεσμών.

Ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί και να μας βοηθήσει να ανοίξουμε έναν δημιουργικό διάλογο.

Πηγή: Ο Γεωργούλης καλεί τους πολίτες σε ανοιχτό διάλογο για το Ευρωκοινοβούλιο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα