Ο Γ. Χριστοφορίδης απαντά με video για το #perouka_gate

Στην αντεπίθεση περνά ο Γιώργος Χριστοφορίδης μετά την κατάθεση μήνυσης του Θάνου Δημάδη κατά του Νίκου Παππά για το τηλεγράφημα του ΑΠΕ, το οποίο αναφερόταν ότι ο δημοσιογράφος, μαζί με τον συνάδελφό του, Δημήτρη Σουλτογιάννη, συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη για πλαστογραφία και ψευδή δήλωση ταυτότητας για το #perouka_gate.

Ο μέχρι πρότινος Ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο οποίος

θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα βίντεο στο οποίο ο κ. Σουλτογιάννης παραδέχεται ότι πλαστογράφησαν την υπογραφή του κ. Χριστοφορίδη «Ο Θ. Δημάδης, πάνω στη γρηγοράδα του, υπέγραψε με το όνομα ενός φίλου και συναδέλφου», τονίζοντας ότι «οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες άνοιξαν φάκελο (σ.σ. για το περιστατικό) και ήθελαν να έχουν και φωτογραφικό υλικό μέσα στο φάκελο».

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης ανάρτησε το video στους λογαριασμούς του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Παπαθεοδώρου, της βουλευτή της ΝΔ, Αννας Ασημακοπούλου, του αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδωνη Γεωργιάδη, του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη. Πορτοσάλτε, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα σχολίασαν την υπόθεση.

Όπως τονίζει ο Γιώργος Χριστοφορίδης, «μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο-ομολογίας εκ μέρους του ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών, ουδείς μπορεί να διατηρεί την παραμικρή αμφιβολία κατά πόσον έγινε πλαστογραφία. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού».

Δείτε το σχετικό tweet:

κύριοι @AdonisGeorgiadi & @ArisPortosalte, ιδού το βίντεο (E TV, 21/9/16) με την ομολογία της πλαστογραφίας από τον πρωταγωνιστή του «perouka gate» Δ.Σουλτογιάννη: «Ηταν μεγάλο λάθος, ενδεχομένως και με συνέπειες». Αυτούς υπερασπιστήκατε στο @skaigr. Μήπως να το ξανασκεφτείτε; pic.twitter.com/QypnBIVBas

— Γ. Χριστοφορίδης (@george_cris) 15 Μαΐου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα