Ο Φαν Ντε Μπεκ δεν ξέχασε τον Νούρι – Μοναδικά βίντεο από το έπος του Άγιαξ (video)

Οι παίκτες του Άγιαξ και ειδικότερα ο Ντάνι Φαν Ντε Μπεκ (σκόραρε), που ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην επική πρόκριση του «Αίαντα», στα ημιτελικά του Champions League, δεν ξέχασαν τον Αμπντελχάκ Νούρι. Τον νεαρό ολλανδό άσο, που θα μπορούσε να ήταν και αυτός στην ομάδα, αλλά προσπαθεί να συνέλθει από το πρόβλημα υγείας στον εγκέφαλό του. Οι παίκτες του Άγιαξ και η τεχνική ηγεσία της ομάδας πανηγύρισαν σαν τρελοί με τον κόσμο τους.

Μιλώντας

για τα συναισθήματα που ένοιωσε μόλις σκόραρε, ο Φαν Ντε Μπεκ, αναφέρθηκε στον Αμπντελχάκ Νούρι: «Μου ήλθε στο μυαλό πολύ έντονα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το γκολ».

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι του 2017, ο Νούρι, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια φιλικού αγώνα του Άγιαξ με τη Βέρντερ Βρέμης, στην Αυστρία. Νοσηλεύθηκε επί μακρόν σε νοσοκομείο και δυστυχώς δεν θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, καθώς έχει επικεντρωθεί στην αποθεραπεία από τις συνέπειες της καρδιακής προσβολής και κυρίως της έλλειψης οξυγόνου στον εγκέφαλο.

Και ο πρώην σπουδαίος άσος Ντάνι Μπλιντ μίλησε για τον Αμπντελχάκ Νούρι:

“A very beautiful moment, the 34th minute. That cannot be a coincidence”

Ajax’s Donny van de Beek paid tribute to Appie Nouri, who was permanently brain damaged in 2017, after scoring against Juventus.

Former Ajax boss Danny Blind remembers Nouri, who wore No. 34 as a player

Keywords
Τυχαία Θέματα