Ο Φαήλος χαίρεται με την άνοδο της ακροδεξιάς και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Τη στιγμή που οι προοδευτικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη αντιμετωπίζουν με προβληματισμό και ανησυχία την άνοδο της ακροδεξιάς σε μία ακόμα χώρα του πυρήνα της Ευρώπης, του AfD στη Γερμανία, έρχεται ένας έλληνας πολιτικός -που όχι δεν είναι στη Χρυσή Αυγή- για να δώσει τα συγχαρητήριά του στο ξενοφοβικό κόμμα.

Είναι το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης,

ο οποίος σαν πρόεδρος, πια, της Νέας Δεξιάς δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα, ταυτίζοντας εαυτόν με τους ξενοφοβικούς ρατσιστές του AfD και χρησιμοποιώντας ίδια γλώσσα, ζητώντας μάλιστα εξεταστική κατά της Μέρκελ.

Αναλυτικά, εξήρε την πρόθεση του κόμματος να ζητήσει αμέσως μετά τον σχηματισμό της κοινοβουλευτικής του ομάδος τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής κατά της Άνγκελα Μέρκελ και της πολιτικής της στο Προσφυγικό – Μεταναστευτικό.

«Είναι ένα ζήτημα που δεν αφορά μόνον τον γερμανικό λαό, αλλά όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.», τόνισε το πρώην «γαλάζιο» στέλεχος.

Κλείνοντας, επεσήμανε ότι «η προστασία απέναντι στην παράνομη μετανάστευση, την επιθετικότητα του ισλαμικού φονταμενταλισμού και τις καταστροφικές και αντιευρωπαϊκές πολιτικές της ελίτ των Βρυξελλών, εξυπηρετεί το κοινό συμφέρον όλων των ευρωπαϊκών Εθνών, του πολιτισμού τους και του μέλλοντός τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαήλος,failos