Ο Έβερτον Λουΐς αντιδρά με οργή στα ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της Ραντ (video)

Ύβρεις, προσβολές και ρατσιστικά συνθήματα άκουγε επί 90 λεπτά ο Έβερτον Λουΐς της Παρτιζάν στη νίκη 1-0 επί της Ραντ στο Βελιγράδι. Ο μαύρος επιθετικός δεν άντεξε και με το σφύριγμα της λήξης κατευθύνθηκε στο «πέταλο» των οπαδών της Ραντ, τους έδειξε το μεσαίο του δάκτυλο και το σήμα της ομάδας του.

Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αλλά γρήγορα η κατάσταση εκτονώθηκε και ο Έβερτον ξέσπασε σε λυγμούς στην αγκαλιά του συμπαίκτη του, Φίλιπ Κλιάιτς.

Νωρίτερα, επί 1,5 ώρα οι φανατικοί δεν υποχωρούσαν, παρά τις επαναλαμβανόμενες συστάσεις από τα μεγάφωνα και τις προειδοποιήσεις του διαιτητή για το ενδεχόμενο διακοπής του παιχνιδιού.

«Υπέφερα σε όλο το διάστημα του αγώνα και εξεπλάγην όταν οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές ουσιαστικά υποστήριξαν τους οπαδούς στο τέλος. Μου επιτέθηκαν όλοι μαζί. Θέλω να το ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν. Αγαπώ τη Σερβία, αγαπώ τους ανθρώπους εδώ γι΄αυτό έβαλα τα κλάματα. Σας παρακαλώ, πείτε «ΟΧΙ» στον ρατσισμό» ήταν τα λόγια του 28χρονου αμυντικού χαφ, ο οποίος πήγε το προηγούμενο καλοκαίρι στη Σερβία, μετά από τρία χρόνια στην Ελβετία.

Keywords
Τυχαία Θέματα