Ο Εμπαπέ θα δωρίσει σε φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά τα έσοδά του από το Μουντιάλ (εικόνες)

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κιλιάν Εμπαπέ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «L’ Equipe», ο 19χρονος άσος αποφάσισε να δωρίσει σε μία οργάνωση για παιδιά τα χρήματα που θα λάβει ως πριμ για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τους «τρικολόρ».

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα ο διεθνής γάλλος άσος-ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης σκοράροντας τέσσερα γκολ, ένα από τα οποία στον τελικό-δήλωσε πως προσφέρει τα χρήματα που θα λάβει για την πορεία των «πετεινών» στη φιλανθρωπική οργάνωση «Premiers

de Cordee», η οποία στηρίζει παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και τα οποία αγαπούν τον αθλητισμό.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Εμπαπέ θα λάβει περίπου 20.000 ευρώ για κάθε μία από τις επτά συμμετοχές του στο Μουντιάλ συν 300.000 ευρώ ως μπόνους για την κατάκτηση του τροπαίου. Συνολικά, η δωρεά του στην οργάνωση Premiers de Cordee ανέρχεται σε περίπου 440.000 ευρώ.

Ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης, Σεμπαστιέν Ρουφέν, δήλωσε: «Ο Εμπαμπέ είναι σπουδαίος άνθρωπος. Όταν το πρόγραμμά του το επιτρέπει, συμμετέχει σε δραστηριότητές μας με χαρά. Έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά και βρίσκει πάντα τα σωστά λόγια για να τα ενθαρρύνει».

#Kylian Mbappé สุดยอดดาวรุ่งวัย 19 ปี ของฝรั่งเศส เมื่อได้เงินส่วนแบ่งจากบอลโลก เขาจะบริจาคเงินทั้งหมด ให้กับองค์กรการกุศล ที่เลือกไว้ล่วงหน้าแล้ว คือ #Premiers de Cordée
เขาจะได้เงินจาก #บอลโลก ประมาณ £384,000 หรือราว 15,074,600 บาท#Mbappé pic.twitter.com/rAm2iDDEDl

Keywords
Τυχαία Θέματα