«Ο Χρυσοχοΐδης ήρθε πτώμα στο τραπέζι και τον μαλώσαμε»

Καθήκοντα «εκπρόσωπου Τύπου» όσον αφορά στα δύο πρόσφατα… δείπνα που έχει διοργανώσει στο σπίτι της στη Γλυφάδα η Ντόρα Μπακογιάννη, φαίνεται πως ανέλαβε η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα το παρασκήνιο από τη «γαλάζια μάζωξη» το βράδυ της Τετάρτης.

«Η επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και τα μέση του συμβουλίου της Ευρώπης, οι άνθρωποι που έχουμε οριστεί, είχαμε τη χαρά να μας φιλοξενήσει στο σπίτι της η Ντόρα Μπακογιάννη,

όπου έγινε η πρώτη επαφή μας», ανέφερε η κ. Πιπιλή, μιλώντας στον ρ/σ «Alpha 989».

Αναφερόμενη, λοιπόν, στο παρασκήνιο του δείπνου, η βουλευτίνα της ΝΔ σημείωσε ότι «οι περισσότεροι είναι νέοι συνάδελφοί μας, ειδικά από την επαρχία και η κ. Μπακογιάννη μας κάλεσε και είχε πολύ ενδιαφέρον, γιατί γνωριστήκαμε και οι νέοι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον κ. Κουμουτσάκο, ο οποίος έκανε μια εξαιρετικά συγκροτημένη και ελαφρώς προβληματισμένη παρουσίαση για το μεταναστευτικό και την κατάσταση στη Συρία μετά την εισβολή των Τούρκων».

Μάλιστα, η κ. Πιπιλή αποκάλυψε ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης, ήρθε στο τραπέζι και μάλιστα ήταν πτώμα στην κούραση και τον μαλώσαμε. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στην επικαιρότητα. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για τους τζιχαντιστές».

Βέβαια, η κ. Πιπιλή δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι το δείπνο ήταν «ανδροκρατούμενο», καθώς εκτός της οικοδέσποινας και της ιδίας, ήταν μόνο μία ακόμη βουλευτίνα, η Μαριέττα Γιαννάκου. «Το ήξερα ότι η ΝΔ είναι το λιγότερο φεμινιστικό κόμμα, αλλά εκείνη την ημέρα απελπίστηκα. Όλοι ήταν με γραβάτες και κοστούμια και ήμασταν μόνο τρεις γυναίκες», σχολίασε.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η κ. Μπακογιάννη ανοίγει το σπίτι της σε πολιτικούς της συναδέλφους το τελευταίο διάστημα, αλλά και η δεύτερη φορά που η κ. Πιπιλή έχει μεταδίδει το παρασκήνιο με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα