Ο Χάρης Γρηγορόπουλος στο Altsantiri.gr: Λατρεύω τον ρόλο που κάνω στη σειρά «Έλα στη θέση μου»

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε στο Altsantiri.gr για την περιοδεία που ξεκινάει με την παράσταση «Εκκλησιάζουσες», για τη σειρά «Έλα στη θέση μου» και για τον ήρωα που υποδύεται σε αυτή.

Ταλαντούχος, άμεσος και με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που έχει επιλέξει αναφέρθηκε στα θεατρικά και τηλεοπτικά του σχέδια.

Συνέντευξη: Βάσω Λιόκαυτου

Ξεκινάτε περιοδεία με την παράσταση Εκκλησιάζουσες. Πείτε μας λίγα λόγια γι’αυτή την παράσταση.

Είναι μια φιλόδοξη παραγωγή, μια

μεγάλη παράσταση και σε σχεδιασμό και σε διάρκεια. Νομίζω θα μείνει αλησμόνητη γιατί είναι σχεδιασμένη σαν γιορτή, ένα πανηγύρι. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή την παράσταση γιατί πιστεύω θα είναι ιστορική και μου αρέσει πολύ ο ρόλος μου.

Ποιος είναι ο ρόλος σας;

Είναι ο ρόλος του Χρέμη που είναι ένας συνετός πολίτης, ένας νομοταγής πολίτης που πιστεύει στις υποσχέσεις των πολιτικών. Νομίζω αντιπροσωπεύει το 90% των πολιτών. Ένας πολίτης που θέλει να απολαμβάνει τα καλά των νόμων και να υπακούει σε αυτούς. Δυστυχώς αυτός ο πολίτης δεν επιβραβεύεται, ίσα ίσα είναι το θύμα της ιστορίας αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα εδώ και 2.000 χρόνια.

Άλλωστε ο Αριστοφάνης είναι σύγχρονος μέχρι και σήμερα…

Είναι πάρα πολύ, είναι εντυπωσιακά σύγχρονος.

Η περιοδεία πόσο δύσκολη είναι για έναν ηθοποιό;

Είναι πολύ δύσκολη γιατί παίζεις κάθε μέρα σε άλλη πόλη, οπότε δεν προλαβαίνεις να ξεκουραστείς αλλά αυτό έχει κάτι ωραίο. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος πάντα όταν γυρίζω την Ελλάδα γιατί πηγαίνω σε αγαπημένες πόλεις, συναντώ ανθρώπους που μας δείχνουν την αγάπη τους και είναι πραγματικά πολύ ωραίο.

Περνάμε στα τηλεοπτικά και στη μεγάλη επιτυχία που γνωρίσει η σειρά «Έλα στη θέση μου».

Τη μεγαλύτερη επιτυχία. Είμαι πολύ τυχερός που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά γιατί έριξε ρίζες τον πρώτο χρόνο της προβολής, το δεύτερο χρόνο πήγε ακόμα καλύτερα και τώρα αισίως ξεκινάμε γυρίσματα για την τρίτη χρονιά. Είναι μια ευτυχής συγκυρία κι αυτή γιατί νομίζω πάνω από όλα «έδεσαν» οι χημείες των ηθοποιών.

Έχετε και λίγο το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» γιατί παίζετε σε πετυχημένες σειρές και ο ρόλος σας πάντα ξεχωρίζει όπως αυτός στη σειρά «Το καφέ της Χαράς».

Παίζω σε πετυχημένες σειρές ε; Φτου φτου σκόρδα! (γέλια). Είναι ένας αγαπημένος ρόλος αυτός όπως κι εκείνος του «Καφέ της Χαράς». Ο Θοδωρής μου αρέσει πάρα πολύ, είναι τόσο μακριά από μένα και επιθυμώ πολύ να πηγαίνω στο γύρισμα να παίζω αυτόν τον χαρακτήρα.

Θα μας κάνετε κάποια αποκάλυψη για το τι θα δούμε τι νέα σεζόν;

Μα δεν ξέρω ούτε κι εγώ γιατί τώρα γράφονται τα σενάρια της τρίτης σεζόν.

Διακοπές φέτος θα προλάβετε να κάνετε;

Όχι βέβαια! Δεν θα προλάβω…

Keywords
Τυχαία Θέματα