Όσκαρ 2020: Ο Μπραντ Πιτ πήρε το βραβείο και το αφιέρωσε στα παιδιά του – To αστείο στον Ντι Κάπριο (video)

Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time… in Hollywood».

Ο 56χρονος ηθοποιός δεν είχε -μέχρι σήμερα- κερδίσει ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο για το υποκριτικό ταλέντο του, παρόλο που μετρά ήδη 30 χρόνια στη βιομηχανία του κινηματογράφου και έχει

προταθεί τρεις φορές. Αυτό είναι το πρώτο βραβείο που παίρνει ως ηθοποιός, καθώς το 2013 είχε λάβει ακόμη ένα αλλά ως παραγωγός για το «12 χρόνια σκλάβος».

«Μου είπαν πως θα είχα μόλις 45 δευτερόλεπτα εκεί πάνω, που είναι 45 δευτερόλεπτα παραπάνω από όσα έδωσε η Γερουσία στον Τζον Μπόλτον αυτή την εβδομάδα», είπε ο Μπραντ Πιτ, σχολιάζοντας την δίκη για την παραπομπή Τραμπ, που έγινε χωρίς η Γερουσία να καλέσει μάρτυρες. «Σκέφτομαι μήπως ο Κουέντιν κάνει κάποια σχετική ταινία και στο τέλος οι μεγάλοι πράξουν το σωστό», συνέχισε.

Στην ομιλία του, ευχαρίστησε τον Ταραντίνο που τον επέλεξε για την ταινία και αστειεύτηκε για ακόμη μια φορά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. «Κουέντιν, είσαι αυθεντικός, είσαι μοναδικός… Η Ακαδημία θα ήταν βαρετή χωρίς εσένα», σημείωσε ο Πιτ, προσθέτοντας αμέσως μετά: «Λίο, η θέα είναι φανταστική». Λίγο πριν αποχωρήσει από τη σκηνή, ο 56χρονος ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένος είπε πως αφιερώνει τη νίκη του και το βραβείο του στα έξι παιδιά του, που είναι ό,τι πιο σημαντικό για εκείνον. «Αυτό είναι για παιδιά μου που βάζουν χρώμα σε ό,τι κάνω. Σας λατρεύω», δήλωσε ο Μπραντ Πιτ.

Πηγή: Όσκαρ 2020: Ο Μπραντ Πιτ πήρε το βραβείο και το αφιέρωσε στα παιδιά του – To αστείο στον Ντι Κάπριο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα