Ο Μπογδάνος – λέει ότι – διάβαζε Αρβελέρ, μόνο που δεν ξέρει πώς λέγεται η Αρβελέρ (video)

Λαμπρό παράδειγμα του άνωθεν ρητού, ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, αποτέλεσε έτι μία φορά ο ολίγον ποιητής, ολίγον μουσικός, ολίγον δημοσιογράφος και εσχάτως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Δείχνοντας πως οι γνώσεις του, και κυρίως το επίπεδο του πολιτικού του πολιτισμού δεν φτάνουν πολύ

μακριά, ο Μπογδάνος θέλησε να απαντήσει στον Παύλο Πολάκη με αφορμή την κόντρα που άνοιξε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

Σε μία προσπάθεια λοιπόν να αναδείξει την «άγνοια» του υπουργού, ο εκφραστής της λεγόμενης «αριστείας», πρέπει να διάβασε (μάλλον στη Wikipedia) ονόματα μελετητών της Βυζαντινής ιστορίας και να τα απαρίθμησε on camera.

Όσον αφορά δε την ίδια τη Γλύκατζη Αρβελέρ -και την «Πολιτική Ιδεολογία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας» την οποία ισχυρίζεται ότι έχει διαβάσει- η άγνοια είναι καταφανής, μιας και όχι μία, αλλά δύο (συν μία γραπτή) φορές, την αποκαλεί Γλυκατζή.

Το πράγμα δεν σταματά εκεί βέβαια, αφού ο κατά τα άλλα «άριστος» Μπογδάνος θέλει μεν να κάνει επίδειξη γνώσεων, τα ορθογραφικά του λάθη όμως τον προδίδουν. Χορεία λοιπόν και όχι χωρία που έγραψε στο tweet του. Αφού ανήκει που ανήκει στην ομάδα αυτή, ας ξέρει τουλάχιστον πώς γράφεται η λέξη. Γιατί κατά τα λοιπά…

Τα υπόλοιπα στο παρακάτω βίντεο:

Απάντηση στον Παύλο Πολάκη, που, καθυβρίζοντας την Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ, με ενέταξε στη χωρία των πολιτικών και αισθητικών του αντιπάλων. pic.twitter.com/gtmoUPw8IJ

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) 4 Ιουνίου 2019

Υ.Γ. Σε όσα βιβλία κι αν ποζάρει μπροστά ο Μπογδάνος, αν δεν τα ανοίξει, θα παραμείνει αυτό που είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα