Ο Αβραμόπουλος πάντρεψε τη βαφτιστήρα του

Τη βαφτιστήρα του, Αφροδίτη Καλομοίρη, πάντρεψε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Η Αφροδίτη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Μανώλη Νύκταρη. Ο γάμος έγινε στον τόπο καταγωγής και διαμονής των παιδιών, στο Ηράκλειο Κρήτης και το παρών έδωσαν φίλοι και συγγενείς

του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», στον γάμο τηρήθηκε κάθε παράδοση και έθιμο και όπως ήταν λογικό το κρητικό γλέντι, μετά το τέλος του μυστηρίου, αποτέλεσε το αποκορύφωμα της βραδιάς. Μαντινάδες, χοροί και φυσικά ρακές ήταν μαζί με τους νεόνυμφους οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Στον γάμο λοιπόν, όπου τα γαμοπίλαφα και οι μαντινάδες έδιναν κι έπαιρναν, ήταν καλεσμένος και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κουράκης, με τον οποίο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ ρακής και πεντοζάληδων…

Και, φυσικά, από έναν γνήσιο κρητικό γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει το λευκό πλεκτό σαρίκι, που φόρεσε και ο επίτροπος, καθώς είναι δείγμα χαράς, γιορτής και ένα δώρο που δίνεται στους άντρες καλεσμένους.

«Ομορφη που ‘ναι η νύφη μας, όμορφος κι ο γαμπρός μας, πραγματικά ταιριαστό που ‘ναι το ανδρόγυνό μας» χόρεψε για χάρη της βαφτισιμιάς του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα