Ο Αντώναρος μιλά για το τετ-α-τετ με Άδωνη – «Εκείνος ξεχνά, εμείς όχι»

Άστραψαν τα φλας των φωτορεπόρτερ που κάλυψαν την παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Λουκέρη για τον Κώστα Καραμανλή, ιδιαίτερα τη στιγμή που οι «μονομάχοι» Άδωνις Γεωργιάδης και Ευάγγελος Αντώναρος αντάλλαξαν μια χειραψία, η οποία ωστόσο «ξεχείλιζε» από αμηχανία, λόγω της κόντρας τους που οδήγησε στη διαγραφή του στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού.

Η χειραψία αυτή όμως, μόνο γεφύρωση του μεταξύ τους χάσματος δεν υποδηλώνει, κρίνοντας ειδικά

από νέα ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο Facebook, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως δεν αλλάζει γνώμη «για την ασύμβατη συμπεριφορά του (σ.σ. Άδωνη Γεωργιάδη) με τις αξίες, την ιστορική διαδρομή, τις αρχές και τον πολιτικό πολιτισμό της παράταξης».

«Εκείνος μπορεί να ξεχνά, εμείς όμως δεν ξεχνούμε πως την (σ.σ. τη ΝΔ) καθύβριζε (και τον τότε πρόεδρο της) πριν καταρρεύσει το ακραίο κόμμα στο οποίο είχε επιλέξει να ανήκει», καταλήγει ο κ. Αντώναρος, προμηνύοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι το σίριαλ δεν τελείωσε με τη χειραψία τους τη βραδιά εκείνη…

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Γούστο έχουν οι άνθρωποι.
Με ρωτούν γιατί χαιρετήθηκα σε δημόσια συνάθροιση με τον εκ των αντιπροέδρων του κόμματος μου.
Εχω εξηγήσει συχνα:
Οι γονείς μου με μάθανε να ανταποκρίνομαι σε όποιον έρχεται προς το μέρος μου. Ειδικά όταν απλώνει το χέρι του με δική του πρωτοβουλία για να με χαιρετήσει και μου μιλήσει ευγενικά (εν προκειμένω και στον πληθυντικό).
Αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζω γνώμη για την — κατά την άποψή μου — ασύμβατη συμπεριφορά του με τις αξίες, την ιστορική διαδρομή, τις αρχές και τον πολιτικό πολιτισμό της παράταξης στην οποία επιδιώκει να ενσωματωθεί. Εκείνος μπορεί να ξεχνά, εμείς όμως δεν ξεχνούμε πως την καθύβριζε ( και τον τότε πρόεδρο της) πριν καταρρεύσει το ακραίο κόμμα στο οποίο είχε επιλέξει να ανήκει».

Η σχετική ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα