Ο ανάγωγος της Κυριακής: Όταν ο Μαψυλάκας «συνάντησε» την ιστορία!

Νομίζω ότι αυτοί που μαγειρεύουν τις δημοσκοπήσεις, εμφανέστατα και προφανέστατα κατόπιν εντολών, πρέπει να κάνουν μια βόλτα έξω.

Είναι κρίμα ότι δίνουν αυτόν τον ψεύτικο αέρα στον Κυριάκο και περπατάει ο καημένος σαν να είναι ήδη ο Πρωθυπουργός.

Ένας σαλονάτος ασχετίλας, όπως τον είπε κι ο Ζουράρις .

*** Ο Μητσοτάκης σαφώς δεν είναι πουλί με δικά του φτερά.
Είναι καθαρή περίπτωση drone.
Πετάει αλλά με

τηλεκοντρόλ και μπαταρία.
Τελειώνει η μπαταρία έπεσε.

*** Μαζί με Άδωνη, Βορίδη και Μπογδάνο έχουν συντάξει ένα καθαρό νεοχουντικό πρόσωπο, ένα φασιστόπραμα στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία.

Ο Καρατζαφέρης του ΛΑΟΣ μοιάζει ένας φιλήσυχος ακροδεξιός απέναντι σ’ αυτό το ξεσάλωμα του νεοχουντισμού που το παρακολουθεί ο Καραμανλής τρώγοντας σουβλάκια.

Ο υιός Μπακογιάννης το παίζει ανεξάρτητος για να μην μιλά ενάντια στην οικογένεια και έμεινε ένας Αντώναρος κι ένας Δένδιας εσχάτως να προσπαθούν να υπενθυμίσουν ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι η συνέχεια της επτάχρονης χούντας που περάσαμε.

*** Ο Μπογδάνος αυτό το ακροδεξιό ξέπλυμα της εντεταλμένης δημοσιογραφίας που αγωνίζεται για την ύπαρξη της ανυπαρξίας του δήλωσε την επιθυμία του, να σας ενημερώσω, να μπουν τανκς στην ΕΡΤ και να την κατεδαφίσουν αν βγει η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές.

Τανκς ονειρεύεται ο νεοχουντικός της παρέας που κατέλαβε τη Νέα Δημοκρατία.

Φαντάζομαι τα τανκς της χούντας να εισβάλουν στην τηλεόραση που πληρώνουν οι Έλληνες και ο ΣΚΑΪ σε ζωντανή μετάδοση.

*** Είναι η ώρα οι Δημοκράτες ν’ αντιδράσουν σ’ αυτόν τον τόπο κι όχι να σιωπούν απέναντι σ’ αυτά τα χουντοφτύσματα της ιστορίας επειδή τους περιθάλπτουν οι εντεταλμένοι ρουφιάνοι των καιρών.

Ως εδώ μάγκες.

*** Υπάλληλοι του ξενοδοχείου Ηλέκτρα Palace στη Θεσσαλονίκη περιέγραφαν το περπάτημα του καρδινάλιου Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μπαινόβγαινε στο ξενοδοχείο χωρίς να χαιρετά κανέναν, μόνος αυτοκράτορας, καβάλα στο ψεύτικο άλογο των δημοσκοπήσεων.

Τα σαλόνια θα βρεθούν γρήγορα στο χολ της πραγματικότητας.

*** Η νέα εξαιρετική καμπάνια της σοκολάτας Lacta είναι ύμνος στη διαφορετικότητα και καταρρίπτει με ωμό τρόπο τα στερεότυπα. «Η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Δεν έχει κανόνες και όρους. Η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις. Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι την αισθάνεται διαφορετικά. Γι’ αυτό και η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε», αναφέρεται στη σελίδα της καμπάνιας Act For Love.

*** Στο σημείο αυτό θα σας δώσω μια συμβουλή: Αν θέλετε πραγματικά να μάθετε ποια είναι η εικόνα της αγοράς, αφήστε τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη και βγείτε μια βόλτα στον δρόμο. Αυτό έκανα κι εγώ και ρώτησα έναν φίλο για το πώς δούλεψαν τα καταστήματα στις γιορτές. Ο φίλος αυτός λοιπόν δουλεύει στη Follie Follie που είναι έτοιμη για «κανόνι». Τι μου είπε; Ότι τις πωλήσεις που έκαναν τα καταστήματα του κλάδου στις γιορτές είχαν να τις δουν χρόνια. «Πάλι καλά», μου είπε, «γιατί αλλιώς δεν ξέρω πώς θα πληρωνόμασταν». Ιστορία με δράμα και ελπίδα μαζί…

*** Διακόπηκε για τις 8 Απριλίου η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Εννιά κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση. Όλοι – οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν από τους συνηγόρους υπεράσπισης ως «άριστα παιδιά» – απόντες. Εννιά από τους 20 μάρτυρες επίσης απόντες. Κι ένας πατέρας πάντα παρών να ψάχνει δικαίωση από τους άριστους που εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

Έχω σιχαθεί αυτά τα κωλόπαιδα της αριστείας, με μπαμπάδες, μέσα, τηλέφωνα και καλογυαλισμένους δικηγόρους που βασανίζουν και δολοφονούν παιδιά κι ύστερα θυμούνται ότι είναι και άριστοι.

Άχρηστοι οι άντρες που εξαφανίζονται στα δύσκολα .

*** Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Ντάνος βγάζει βιβλίο. Ο Ντάνος του Survivor. Αφού εξάντλησε όλο το ταλέντο του στην ηθοποιία είπε να γίνει και λίγο συγγραφέας. Αν ο ίδιος δεν ντρέπεται να βγάζει βιβλίο, ευχόμαστε κάποτε ν’ αντιδράσουν οι βιβλιοθήκες και να ξερνάνε τα βιβλία από τα κάθε λογής ψώνια που νομίζουν ότι η δημοσιότητα είναι λόγος για να παραβιάσεις όλους τους κανόνες του σύμπαντος.

Εν τω μεταξύ έχει αρχίσει και τα botox ή είναι ιδέα μου;

*** Βγάζω το καπέλο στη νεαρή κοπέλα που γνωρίσαμε μέσα από το Master Chef και είναι αδελφή της ηθοποιού Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Βγήκε και μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία περνώντας μηνύματα στα νέα παιδιά που φοβούνται να μιλήσουν για αυτό το θέμα. Δεν φοβήθηκε μήπως της στοιχήσει στο επαγγελματικό της μέλλον λόγω των ταμπού της κοινωνίας μας ή μη «τσαλακώσει» την εικόνα της και γι’ αυτό και μόνο ένα μεγάλο μπράβο πρέπει όλοι να της το δώσουμε.

*** Στην Άρτα, λέει, μια 68χρονη γυναίκα, που νοικιάζει τις γκαρσονιέρες της αυστηρά μόνο σε νεαρούς φοιτητές, αργά τα βράδια τους παρακολουθούσε κρυφά από τις μπαλκονόπορτες για να τους… παίρνει μάτι. Τα δωμάτια και το σπίτι της 68χρονης είναι δίπλα και μοιράζονται την ίδια αυλή, οπότε όπως καταλαβαίνετε ο πειρασμός είναι πολύ μεγάλος.

Μάλιστα ένας από τους φοιτητές είπε ένα βράδυ μετά τις 23:00 που ήταν με το εσώρουχο του, του χτύπησε το κουδούνι με την πρόφαση να του ζητήσει τα χρήματα από τα κοινόχρηστα.

Πώς δεν του άρπαξε το πουλί να το βάλει κι αυτό στο φάκελο με τα κοινόχρηστα.
Τι να κάνει ρε παιδιά η γυναίκα;
Πού είναι το θέμα;
Ζωή είναι.

Άλλος κοιτάει, άλλος γελάει, άλλος πηδάει, άλλος την παίζει, άλλος βαριέται, άλλος μαστουρώνει, άλλος πίνει. Ο καθένας ένας άλλος και όλοι μαζί ένα μεγάλο τσίρκο όπου ο ένας χαζεύει το ακροβατικό του άλλου!!

*** Κατά τα άλλα η σχέση του Τσίπρα με τον Καμμένο έφτασε στα ποιήματα.
Οι ερωτευμένοι ξεκινάν απ’ τα ποιήματα, οι πολιτικοί καταλήγουν σ’ αυτά.
Ωραία πράγματα δεν τα λες αυτά.
Εδώ κάθε λόγο έχει να γελάει ο Μητσοτάκης.
Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, το γέλιο του δικαιούται να γελάσει δυνατά.

*** Ας πω κι εγώ ένα ποίημα.

Μη μιλάς δεν είναι απαραίτητο.
Μη μιλάς θα φύγω σ’ ένα τέταρτο.

*** Μαψυλάκαααα, ε ψιτ εσύ!!!

Keywords
νεα δημοκρατια, master chef, δημοσκοπηση, καημένος, καρατζαφερης, ΛΑΟΣ, νέα, ΕΡΤ, εκλογες, θεσσαλονικη, καβαλα, σοκολατα, lacta, love, τσιπρας, βγείτε, follie, δραμα, survivor, botox, master, chef, καμμενος, ψιτ, μυστικες δημοσκοπησεις, βιβλια, νικητης master chef, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, ηλεκτρα γαλανου, Καλή Χρονιά, ανεξαρτητοι ελληνες, εκλογες 2012, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη ειναι ωραια, μπογδανος, μιλα, βγείτε, δυνατα, πειρασμος, το θεμα, αρτα, γυναικα, δημοκρατια, ηλεκτρα, θεμα, ποιηματα, τηλεοραση, υιος, ωρα, αγαπη, αλογο, αρπαξε το, βιβλιο, βραδια, βραδυ, γελιο, γευση, γινει, δικη, δωματια, ειπε, ελπιδα, επιθυμια, ιδεα, ιδια, η δικη, ηθοποιια, ηλικια, εικονα, καημένος, λογο, ματι, μηνυματα, μητσοτακης, ξενοδοχειο, παντα, ποιημα, οικογενεια, ομοφυλοφιλια, παιδια, πωλησεις, σαλονια, συνεχεια, σουβλακια, σπιτι, φυλο, φτερα, χρωμα, ψευτικο, ψιτ, ψωνια, αντρες, αυλη, botox, chef, love, ερωτευμενοι, εσωρουχο, ετοιμη, follie, χωρα, υμνος, κοπελα, κρυφα, κυριακου, lacta, μοιαζει, master, survivor, της παρεας, ξεπλυμα, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα