Ο ανάγωγος της Κυριακής: Να Λόλα, να μία μάσκα!!!

Φύγαμε για διακοπές με το πρώτο κύμα κι ήρθε το δεύτερο κύμα και μας πήρε και μας σήκωσε. Εκεί που καθόμουνα ήρεμος στην παραλία ήρθε ο καουμπόυ ο Χαρδαλιάς και μου ‘χωσε τη μάσκα στη μούρη.

@
Θα βγάζεις τη μάσκα, θα πέφτεις σούμπιτος στη θάλασσα, θα βγαίνεις γρήγορα, σκούπισμα με την πετσέτα, μάσκα πάλι και θα την ξαναβγάζεις πάλι να φας το χταπόδι.

@
Πήρα διάφανη μάσκα να μαυρίζω σε όλη τη μούρη, μην φαίνεται σα να μου ‘χαν πετάξει κυλοτάκι γυναικείο και μ’ άφησαν στον ήλιο να ξεροκαώ.

@
Ποια Πάρο; Εδώ

στην Καρδίτσα ‘βαλαν περιοριστικά μέτρα. Όχι δεν θα κάνει γενικό λοκ ντάουν. Πιστεύω ότι τον Σκορπιό, το νησάκι του Ωνάση θα το αφήσουν ήσυχο! Αν δεν το καταλάβατε, μέρα με τη μέρα θα τα κλείσουν όλα σιγά-σιγά.Το πάνε λάου-λάου.

@
Σιγά μην αρχίσουν τα σχολεία στην ώρα τους.
Και σιγά μην μπορούν να κρατήσουν τα νήπια όλη την ώρα τη μάσκα στα μούτρα τους.
Τι είναι τα νήπια; Μαρκουλάκης; Ό,τι πει ο Κυριάκος;
Η επανάσταση των νηπίων. Τη βλέπω να ‘ρχεται.

@
Διότι πλακώνονται οι γονείς μεταξύ τους τι είναι σωστό για τα παιδιά και τι όχι, αλλά έχουν ξεχάσει πώς θα αντιδράσει το νήπιο. Γιατί το νήπιο δεν είναι μουλάρι να του βάλεις παρωπίδες και χαλινάρι. Αντιδράει.

@

Δεν κάνουν τεστ κορονοϊού πριν ανέβουν στο καράβι, να μην κολλήσουν και τους άλλους. Όχι. Το κάνουν στην Αθήνα. Αφού θα έχουν κολλήσει και μερικούς άλλους. Γαμώ τα μέτρα.

@
Λοιπόν θα το πω ανεπιφύλακτα. Ο Μητσοτάκης αυτόν τον Αύγουστο έχασε πολύ από τη δημόσια εικόνα του. Πρώτον πήρε ελικόπτερο να δει στην Επίδαυρο τον τοποθετημένο του Λιγνάδη, αλλά δεν βιάστηκε να πάει αυθημερόν στην Εύβοια που πνίγηκαν οκτώ άνθρωποι. Από Δευτέρας για τις πλημμύρες και τους πνιγμούς, αυθημερόν για να κάνει εμφάνιση στην Επίδαυρο.

@
Δεύτερον έχασαν την μπάλα παντελώς με καταστηματάρχες επιχειρηματίες και εργαζομένους στον χώρο του τουρισμού. Επιτελικό μπάχαλο. Μπάχαλο σε όλο του το επιτελείο!

@
Επιπλέον ο Χαρδαλιάς έχει χάσει το κύρος του, βοήθησαν κι αυτά τα σαλιαρίσματα με τις δεξιές επιθεωρήσεις!
Γιατί πλέον και οι επιθεωρήσεις γλείφουν το καθεστώς. Είναι ανίσχυρος χωρίς τον Τσιόδρα. Δεν είναι αποτελεσματικός πλέον. Μοιάζει σαν προφυλακτικό πολλαπλής χρήσης.

@
Αυτή η κυβέρνηση θα πάει από λιβάνι.
Μάσκα και φίμωτρο.
Αυτή είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Αγριευτική αρχίζει να γινεται η εικονα της.

@
Ο Ραγκούσης αποκάλυψε πως από τις 16 Ιουλίου επιβλήθηκε στις μονάδες υγείας των νησιών να σταματήσουν να ενημερώνουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες για τα κρούσματα κορονοϊού.
Ότι αυτό ήταν αποκλειστικά αρμοδιότητα του ΕΟΔΥ. Για να κρύψουν τα κρούσματα. Καθαρά.
Γίναμε Μόσχα, κυβερνάει ο Πούτιν;
Και δεν το έχω καταλάβει;

@
Που δεν άφησε τον αντίπαλό του, τον Ναβάλνι, που τον δηλητηριάσανε «άγνωστοι», δεν τον άφησε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο εκτός Ρωσίας. Για τον Πούτιν μιλάμε. Στα όρια του βασανιστηρίου. Τον άνθρωπο τον δηλητηριάσανε προφανώς ως αντιφρονούντα και δεν τον άφησαν να φύγει προφανώς για να εξαφανίσουν τα στοιχεία.
Το ΚΚΕ είπε τίποτα εδώ; Τι να πει θα μου πεις.
Κομμουνισμός τέλος. Ένας Μαρξ κι ένας Λένιν στολίζουν βιβλιοθήκες παλιών Αριστερών.

@
Τελικά τον μετέφεραν. Για να δούμε τα εξαφάνισαν όλα τα στοιχεία;

@
Απαγορεύονται τα αλκοολούχα ποτά μετά τις 00.00. Και ο Τζόνι Γουόκερ με κορονοϊο κι ο Τζακ Ντάνιελς με κορονοϊό, τα τζιν όλα ασυμπτωματικά και οι πουτ@νες οι μπύρες μεταδίδουν τη νόσο.
Τι άλλο θ’ ακούσουμε;

@
Ο σημαντικότερος όμως λόγος για να συνεχίσουμε και την κουβέντα που είχαμε πιο πριν, είναι ότι ο Κυριάκος βρίσκεται σε τροχιά προσυνεννόησης για να οδηγηθούμε στη Χάγη, όπου προφανώς θα βγούμε χαμένοι.
Όσον αφορά στα Ελληνοτουρκικά.

@
Η Γερμανία μας συμπεριφέρεται σα να μην είμαστε χώρα της Ευρώπης και μας καλεί να κάνουμε απευθείας διάλογο με την Τουρκία. Διότι 3 εκατομμύρια πρόσφυγες έχει στις αποθήκες του ο Ερντογάν. Θα την έχει την Ευρώπη σηκώ σήκω, κάτσε κάτσε.

@
Ο σύμβουλος ασφαλείας του πρωθυπουργού κύριος Διάκοπουλος παραιτήθηκε. Διότι απλά είπε ότι οι τούρκοι ασφαλώς και κάναν έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Κατούρησαν το μέρος όπως οι σκύλοι είπε περίπου. Τι σημαίνει αυτό; Νέα Ίμια.
Γκρίζα ζώνη κάτω από τη θάλασσα!

@
Βγαίνει ο Μητσοτάκης και λέει ας πάμε στη Χάγη, αλλά μόνο για τις θαλάσσιες ζώνες. Και είναι προφανές ότι όλα αυτά που κάνει ο σουλτάνος δεν είναι τρέλες. Είναι μέρος ενός πολύ καλά στημένου σχεδίου και – θα επιμείνω – ενός προσυννενοημένου διαλόγου.

@
Βρήκε κοίτασμα στη Μαύρη Θάλασσα ο Ερντογάν. Και μετά όταν θα έρθει η συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο προκειμένου ν’ αποφύγουμε τη σύρραξη, μπορεί να μας πει ελάτε κι εσείς, Έλληνες, πάρτε ένα κομμάτι από τη Μαύρη Θάλασσα.

@
Κάνω εγώ τώρα, ο ανάγωγος, μαύρα όνειρα.

@
Γνωστός δημοσιογράφος, μου είπανε, κυκλοφορούσε τις προηγούμενες μέρες στη Νάουσα της Πάρου και το έπαιζε σερίφης χωρίς άλογο. Τσέκαρε μέτρα για λογαριασμό της κυβέρνησης, μιλούσε με κόσμο και με επιχειρηματίες για να δει ότι όλα βαίνουν καλώς, και γενικώς το έπαιζε καουμπόυ.

@
Έχουν αρχίσει να μαζεύονται και οι Μυκονιασμένοι πουρομ@λάκες στην Παρο και ο κίνδυνος είναι μεγάλος να το κάνουν το νησι σαχλαμάρα, σαν τα μούτρα τους. Γιατί αυτοί είναι χειρότεροι από κορονοϊό.

@
Α, να μην το ξεχάσω, τα έργα στο Ελληνικό σταμάτησαν λένε οι κακές γλώσσες. Σβήσανε οι μηχανές εδώ και μέρες; Έπεσε ένας τοίχος κι αυτό ήταν όλο;
Ή θύμωσε ο Μπουμπούκος που του ξήλωσε όλες τις αρμοδιότητες ο Κυριάκος;

@
Και του Κικίλια του ξήλωσε όλες τις αρμοδιότητες.
Τον έκανε σαν γραφείο Τύπου των από κάτω του.
Μια χαρά τους τα ‘χει κάνει ο Κυριάκος.
Απ’ τη μια τον θαυμάζω κιόλας.

@
Οι παπάδες δεν φοράνε μάσκα και όταν μπεις στην εκκλησία ή σε μοναστήρι σου τραβάνε τη μάσκα και σου λένε ότι με μάσκα δεν μπαίνεις στην εκκλησία.
Και θέλει ο Μητσοτάκης να βάλει μάσκα στα νήπια; Βάλ’ την στους παπάδες αν μπορείς.

@
Εφόσον η Εκκλησία έχει δικό της πρωτόκολλο υγιεινής και εκεί ο Χαρδαλιάς το παίζει «κοριτσάκι με τα σπίρτα», μην περιμένεις υπακοή απ’ τους υπόλοιπους.

@
Επίσης μην κάνετε φασαρία μην ξυπνήσει κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ και θυμηθεί ότι πρέπει να κάνει αντιπολίτευση.

@
Στείλανε επιστολή οι «53» πάλι για να μας πούνε ότι δε φταίει ο Τσακαλώτος. Φταίει ο Τσακαλώτος. Διέλυσε τον κόσμο στη φορολογία και οδήγησε όλη τη μεσαία τάξη στον Κυριάκο. Τελεία και παύλα.
Μαζί με τον Τσίπρα έχουν την κυρία ευθύνη του καταποντισμού.
Ο Τσακαλώτος γιατί το έκανε και ο Τσίπρας γιατί τον άφησε.

@
Την Τρίτη βγήκε ο Χαρδαλιάς και μας είπε ότι δεν ευθύνεται ο τουρισμός για την αύξηση των κρουσμάτων. Την Τετάρτη μίλησε ο Μητσοτάκης στο αμερικανικό CNN και είπε ότι ήταν αναμενόμενη αύξηση στα κρούσματα γιατί άνοιξε ο τουρισμός. Και την Πέμπτη ήρθε η σειρά του Πέτσα να τα γυρίσει όλα τούμπα, λέγοντας ότι δεν φταίει ο τουρισμός.
Έχουν χάσει την μπάλα τα παιδιά.

@
Δεν τον βλέπω τον Τσιόδρα να συνεχίζει δεύτερο κύμα.

@
Στη Γερμανία θα κάνουν ένα πείραμα. Θα δίνουν άνευ εργασίας 1.200 ευρώ τον μήνα σε 120 άτομα για τρία χρόνια για να μελετήσουν τη συμπεριφορά τους.
Το ανάποδο πείραμα άλλωστε το δοκιμάσανε στην Ελλάδα οι Γερμανοί σε δέκα εκατομμύρια πολίτες για δέκα χρόνια. Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε.

@
Ένα έχω να πω και δεν είμαι ο Ελύτης, είμαι ο ανάγωγος.
«Αν η Ελλάδα καταστραφεί τελείως, θα μείνει μια ελιά, ένα κλήμα, μια βάρκα και όλο το Μητσοτακέικο. Είναι αρκετά για να ξανακαταστραφεί από την αρχή».

@

Εδώ ο Κυριάκος με τους φίλους του χωρίς μάσκα πάνε εκδρομούλα.

@

Εδώ η αδερφή του Κυριάκου με τη γυναίκα του γιου της σε άλλη παραλία, άλλη ώρα. Δε νομίζω να τα είπανε τα αδέρφια.

Keywords
λολα, το νησι, φας, λοκ, ωναση, σχολεια, τεστ, αθηνα, εμφάνιση, fimotro, γινεται, εικονα, ραγκουσης, ΕΟΔΥ, ΚΚΕ, μαρξ, τζιν, υφαλοκρηπίδα, σημαίνει, νέα, αιγαιο, νησι, συριζα, τσιπρας, cnn, ελλαδα, γιου, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, Καθεδρικός του Αγίου Βασιλείου, καθαρα δευτερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κλειστα σχολεια, αλλαγη ωρας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, Οδυσσέας Ελύτη, τελος του κοσμου, φορολογια 2013, σχεδιο αθηνα, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, τι σημαινει, γερμανια, γυναικα, ευβοια, θαλασσα, ιμια, νησι, ονειρα, τεστ, υφαλοκρηπίδα, φιμωτρο, χταποδι, ωρα, cnn, αυξηση, αλογο, απλα, βρισκεται, γινεται, γιου, γονεις, δευτερο, ευρω, ειπε, εκκλησια, ελια, ελυτης, εργα, εμφάνιση, ερντογαν, ερευνες, ευθυνη, ευρωπη, ζωνη, ζωνες, μηχανες, εικονα, καρδιτσα, κυβερνηση, κυμα, κυρια, λενιν, λιβανι, λοκ, μαρξ, μητσοτακης, μοσχα, μπυρες, μπορεις, ναουσα, νηπιο, τζιν, νηπια, οκτω, ορια, παιδια, παμε, πεμπτη, ποτα, πουτιν, σηκω, σειρα, σκυλοι, τοιχος, τι ειναι, τουρκια, τουρισμος, τρια, τριτη, φας, φορολογια, φταιει, χαγη, χαρα, γλωσσες, χωρα, κομματι, κυριακου, μεινει, μοιαζει, νοσοκομειο, σημαίνει, σωστο, τουμπα, υγειας
Αναζητήσεις
αναγωγος ελυτης
Τυχαία Θέματα