Ο ανάγωγος της Κυριακής: Μαύρο παρελθόν σε πράσινες σακούλες

Λοιπόν…

Ένα μεγάλο μπράβο στο επιτελείο του Μητσοτάκη.

Κατάφεραν ένας ολόκληρος λαός να ξεχάσει πώς και ποιοι μας έβαλαν στην κρίση, ποιοι ρήμαξαν το κράτος 40 χρόνια τώρα, ποιοι διόρισαν όλους τους συγγενείς τους στο Δημόσιο.

Πώς το κατάφεραν;
Μα ότι δε γράφεται, δεν υπάρχει κιόλας.
Οι δημοσιογράφοι ήταν και συνεχίζουν να είναι δικοί τους.

Ωραία, λοιπόν, η Ελλάδα είναι πέντε ετών, κυβερνήθηκε από την αθλία Αριστερά και τώρα έρχεται ο άγνωστος σε όλους μας Κυριάκος να φέρει άκουσον άκουσον τη

νέα μεταπολίτευση!

Απ’ το 44% στο 4% πήγε ο Γιωργάκης το κόμμα του πατέρα του, τώρα θα καμαρώσουμε πού θα το πάει ο Κυριάκος.
Πολλοί ήταν στη χαρά του απόπλου του Τιτανικού.
Η υπερβολική αυτή χαρά απέβη μοιραία.

Μάθαμε λοιπόν ότι η Χριστοδουλοπούλου έβαλε την κόρη της στη Βουλή στα πλαίσια των μετατάξεων, σε μια Βουλή που έχει 95% διορισμένους συγγενείς Πασόκους και Νεοδημοκράτες.

Αλλά γι’ αυτούς δε μιλάει κανείς. Γιατί οι δημοσιογράφοι είναι απολύτως εντεταλμένοι.

Επιμένω. Μόνο η Χούντα είχε τέτοια επιτελείο. Δεν ακουγόταν καμιά άλλη γνώμη.

Θα μου πεις επειδή διόρισαν οι άλλοι έπρεπε να βάλει και η Τασία την κόρη της; Η απάντηση είναι όχι. Γιατί είναι σίγουρο ότι οι δημοσιογράφοι θα γράψουν μόνο για την κόρη της Τασίας.

Καλώς βγήκε από το ψηφοδέλτιο, και κρίμα που δεν πρόλαβε ο Τσίπρας να τη διώξει.

Μόλις έμαθε η  Τασία τις προθέσεις του Αλέξη τον πρόλαβε.

Όμως είναι ντροπή αυτό που κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι στον αρχηγό τους, εκμεταλλευόμενοι τη συναισθηματική του σχέση με τους ανθρώπους.

Ο Τσίπρας πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι πρέπει να καθαρίσει εδώ και τώρα το επιτελείο του και όλους τους άχρηστους που τον εκθέτουν.

Απαλλαγή εδώ και τώρα!!

Σε ένα κομμωτήριο βρέθηκε μια φίλη μου όπου ξανθιές με ανταύγειες ούρλιαζαν πως θα διακόψουν 7 Ιουλίου όπου και να βρίσκονται, για να έρθουν να ψηφίσουν τον Κυριάκο.

«Ο άντρας μου πληρώνει όλους τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο, όλα τα έξοδα για να ψηφίσουν Κυριάκο, και επειδή δεν είμαστε ηλίθιοι θα κάνουν και βιντεάκι πίσω από το παραβάν για να είμαστε σίγουροι».

Οι Δεξιοί όρθιοι και οι Αριστεροί στους καναπέδες, θεωρητικολογούν και ψάχνουν να βρουν τις αιτίες της ήττας.
Η μεγαλύτερη ήττα είναι να τη δεχτείς και να φοβηθείς.
Ο φόβος ήδη σ’ έχει νικήσει.

Σ’ αυτήν τη μάχη θα μάθουμε αν τελικά οι Αριστεροί είναι αγωνιστές ή νερόβραστες διαβασμένες φούσκες.
Τα τανκς μπήκαν στο Πολυτεχνείο.
Ώρα του πολυτεχνείου να μπει στα τανκς.

Η δεύτερη φωνή του Πολυτεχνείου, η Τόνια Μοροπούλου, «νοίκιασε» τη φωνή της στο σύστημα.
Το έκανε και η Δαμανάκη παλιότερα, πιο έξυπνα ομολογουμένως .

Είμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη μάχη .

Να δώσει άμεσα ο Βούτσης όλη τη λίστα των διορισμενων στη Βουλή. Τώρα.

Ο Μπαλάφας αντέδρασε έντονα όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στην 13η σύνταξη και είπαν ότι είναι επίδομα. Άνθρωποι του Μητσοτάκη είναι. Τι περίμενες;

Κάνεις φασαρία. Δεν ξέρεις;

Πες τους απλά ότι το επίδομα δεν έχει μονιμότητα, αλλά η σύνταξη έχει.

Και να τους δώσει συγχαρητήρια που με τόση συνέπεια στηρίζουν Μητσοτάκη.

Μέχρι εκεί.

Δεν πρέπει να βρίζεις τα σκυλιά που υπηρετούν το αφεντικό τους.

*** Φόρεσε τα γάντια του, πήρε μια σακούλα στα χέρια και ξαμολήθηκε στον Υμηττό που συχνάζει ο φίλος του ο εξωγήινος, για καθαρισμό του δάσους. Ναι, για τον Μητσοτάκη λέω. Εν τω μεταξύ οι φωτογραφίες μιλούσαν από μόνες τους. Το παιδί δεν πρέπει να έχει μαζέψει στη ζωή του ούτε χαρτοπετσέτα από το πάτωμα. Παρατήρησα και κάτι ακόμα όμως, μάλλον ανησυχητικό. Πριν από τις ευρωεκλογές ο Μητσοτάκης πέταξε τη γραβάτα, ενώ τις προάλλες στον Υμηττό, έβγαλε και το πουκάμισο έξω από το παντελόνι. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι ακολουθεί αν κερδίσει και τις εθνικές εκλογές.

Ο άνθρωπος σιχαίνεται, δεν το βλέπετε;
Πρωθυπουργός θέλει να γίνει τι τον βάζετε και καθαρίζει τα βουνά;
Λυπηθείτε τον.
Να κυβερνήσει θέλει.

*** Εγώ, ο Βενιζέλος Βοναπάρτης. Είπα να κάτσω να δω τη συνέντευξη Βενιζέλου στον ΣΚΑΪ, μιας και χρειαζόμουν λίγο φρεσκάρισμα στη γραμματική μου. Τελικά μόνο την προσωπική αντωνυμία «εγώ» φρέσκαρα, αλλά ας είναι. Τουλάχιστον την εμπέδωσα καλά μιας και την άκουσα 31 φορές. Κατά τα λοιπά, δεν μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι για την κατάληξη (αν και μάλλον όχι τελική) ενός εκ των πιο επηρμένων νάρκισσων που έχουν βρεθεί στο κοινοβούλιο και μάλιστα επί 26 συναπτά έτη. Όταν μετά από χρόνια πολλά πεθάνει κι αυτός όπως και όλοι μας, φαντάζομαι ότι το μνήμα θα είναι 2 μέτρα, αλλά καλό είναι και να ζητήσει 35 στρέμματα ελεύθερα να θάψει τον εγωισμό του κάπου ξεχωριστά. Τόσος εγωισμός που να χωρέσει;

*** Τατιάνα, Ζήνα και Τσιμτσιλή στη μάχη για να βγάλουν τον Κυριάκο.
Η επανάσταση της Louis Vuitton.

*** Της… καλτσοδέτας το «κάγκελο» έγινε στη συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη στην Τρίπολη. Τα… αίματα άναψαν ανάμεσα στην αντιπεριφερειάρχη, Ντίνα Νικολάκου και ιδιοκτήτη τηλεοπτικού μέσου ενημέρωσης.

Ο καβγάς έγινε επειδή η παράταξη Πατούλη υποστηρίζει πως καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο συγκεκριμένος σταθμός εξύβριζε και έκανε «πόλεμο», που στοίχισε στον απερχόμενο Περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, ο τηλεοπτικός σταθμός και ο ιδιοκτήτης του Μέσου ήταν ανεπιθύμητοι, καθώς ήταν σε εμπάργκο από την Περιφέρεια με την «κατηγορία» ότι είχε αποκαλέσει δύο αντιπεριφερειάρχες «καλτσοδέτες».

*** Να πούμε κάπου εδώ και καλή επιτυχία και, το πιο βασικό, κουράγιο, στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες. Να μην νομίζουν ότι εδώ τελειώνει η ζωή τους. Ντάξει, σίγουρα όχι όπως το εννοούν  κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία που λένε πως είναι φυσικό να υπάρχουν κοινωνικές ανισότητες και πως δε χρειάζεται να πηγαίνουμε όλοι πανεπιστήμιο.

Και σίγουρα όχι όπως το εννοεί ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον οποίο η Παιδεία είναι θέμα… γεωγραφίας: Από το Περιστέρι οι ψυκτικοί, από το Αιγάλεω οι κομμώτριες και ούτω καθεξής.

Όχι, καμία σχέση.

Αλλά το ότι η ζωή δεν τελειώνει στις Πανελλήνιες ισχύει.

Καλή επιτυχία παιδιά.

Και μην ξεχνάτε ότι το μυαλό σκέφτεται μόλις απομακρυνθεί από την τηλεόραση και από την οθόνη του κινητού που έχει γίνει το μέσο της πιο επικίνδυνης προπαγάνδας!!!

*** Εμπρός της γης οι ανταυγιασμένοι!!!!

Να σηκωθούν όλες οι ανταύγειες Κηφισιάς, Εκάλης και Μυκόνου στη μάχη κατά της Αριστεράς.

Και όπως λέει και μια αρχαία ελληνική παροιμία: Τον έντιμο πολλοί εμίσησαν, τον πλούσιο ουδείς!

Όταν ένας λαός διαλέγει αυτούς που τον πτώχευσαν σημαίνει ότι τελικά είχε δίκιο ο Πάγκαλος που έλεγε «όλοι μαζί τα φάγαμε».

Ήταν πολλοί στο «τραπέζι» τελικά.

Keywords
μαυρο, louis vuitton, νεα δημοκρατια, ελλαδα, νέα, βουλη, μεταταξεις, τσιπρας, επιδομα, μονιμοτητα, εκλογες, βενιζελος, louis, vuitton, πανελληνιες 2013, περιστερι, σημαίνει, αλλαγη ωρας, πανελληνιες 2011, βασεις πανελληνιων, Καλή Χρονιά, πανελληνιες 2012, εκλογες 2012, πανελληνιες, χρονια πολλα, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, πολυτεχνειο, γνωμη, γραμματικη, δημοκρατια, εγωισμος, ζηνα, ηττα, τηλεοραση, φωτογραφιες, χουντα, louis vuitton, αγνωστος, αιγαλεω, ανησυχητικο, ανθρωπος, απλα, αρχαια, γαντια, γινει, δαμανακη, δημοσιο, δωσει, εγινε, ειπαν, υπαρχει, εξοδα, επρεπε, επιτυχια, ερχεται, ετη, ετων, ζωη, ηλιθιοι, ισχυει, καναπεδες, κηφισιας, κομμα, κομμωτηριο, μητσοτακης, μνημα, μυαλο, ντινα, ντροπη, ξανθιες, οθονη, παγκαλος, παιδι, παιδια, σιγουρα, σιγουρο, συνταξη, συγχαρητηρια, σκυλια, τασια, τατιανα, τριπολη, τονια, φυσικο, φοβος, φωνη, χαρα, αφεντικο, αιματα, δικιο, εξυπνα, φουσκες, louis, μπαλαφας, μπροστα, σημαίνει, θελω να, vuitton, χερια
Τυχαία Θέματα