Ο ανάγωγος της Κυριακής: Η κόρη μου η ΚΙΝΑΛίστρια!!!

Α! το κοριτσάκι το ‘χασε. Η Φωφώκα. Το υπηρετικό προσωπικό του Κυριάκου. Η κόρη μου η ΚΙΝΑΛίστρια!!!

Της έδειξαν αυτή την αφίσα για το ΚΙΝΑΛ κι είπε «αυτό είμαστε».

Οι σηκωμένες γροθιές.
Τι λες κυρά μου;;

Ο τελευταίος εναπομείνας ΠΑΣΟΚος λιμάρει τα νυχάκια του και κάνει μανικιούρ – πεντικιούρ. Ποιος εργάτης είναι ΚΙΝΑΛ;
Όλοι οι μακρυχέρηδες του Δημοσίου, των οργανισμών και των ΜΚΟ.
Αυτό είστε.
Τι δεν ξέρεις; Δεν κουνιέται ανταύγεια.

Κάνε αφίσα τα χέρια του Τσοχατζόπουλου,

του Γιάννου και του Μαντέλη την ώρα που τ’ αρπάζουν.
Το ΚΙΝΑΛ πέθανε και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ.

Αντί να κάνουν μια σοβαρή κουβέντα με τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν δεν θέλουν είναι το βαρύ πυροβολικό της κεντροαριστεράς πλέον, κάνουν αφίσες με υψωμένες γροθιές και μ@λ@κίες.

Μας κατατρόμαξες Φωφώκα.

*** Ο Κυριάκος φυσάει. Το πάει σφαίρα. Ο Αμερικάνος που του κάνει την επικοινωνία κάθε μέρα τον παρουσιάζει ως τον μοναδικό σωτήρα της χώρας μην σου πω και της ανθρωπότητας.
Το σίγουρο είναι ότι από τους χίλιους δημοσιογράφους οι 999 του ανήκουν.

Στη Χούντα τους πίεζαν, τώρα από μόνοι τους. Έχουμε μια εθελοντική Χούντα δημοσιογράφων. Δηλαδή η συνέντευξη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν κανονικό θεατρικό έργο.

Όλοι οι ρόλοι ήξεραν ο ένας τα λόγια του άλλου.
Έκοβες φλέβες.
Βαρεμάρα.

*** Η αλήθεια όμως είναι πως οι φόροι θα κατέβουνε, πως ο ΕΝΦΙΑ υποχώρησε και πως οι 120 δόσεις πήγαν και στα νομικά πρόσωπα και πως αυτά ο Τσακαλώτος και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα έκαναν.

Άργησαν.
Και η ιστορία υπέρ του προλάβοντος γέγραπται!

*** Ούτε στην κηδεία του Μαχαιρίτσα πήγε ο Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μητσοτάκης πήγε κι έκλαιγε.
Ήταν ο Λαυρέντης Δεξιός;
Τα τραγούδια του απαντούν τα ίδια.

Στεναχωρήθηκα κι έκλαψα πολύ για τον Λαυρέντη.

Γιατί ήταν μουσικάρα, έγραψε αθάνατα, ανεξίτηλα τραγούδια, γιατί η φωνή του κουβαλούσε τις αξίες του και γιατί ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος.
Κι αυτό το λένε κι όλοι οι δικοί του!!
Το νιώθεις.
Αλήθεια, κρίμα που μας άφησε τόσο νωρίς.

*** Τρόμαξα να ακούσω τον Άδωνη σε μια συνέντευξή του. Η φωνή του είχε πάει στα τάρταρα.

Πού είναι οι τσιρίδες που χάλαγε ο κόσμος;
Δεν είμαι αντιπολίτευση. Είμαι υπουργός. Καλά λέει ο άνθρωπος.
Φώναζα μέχρι να πάρω το υπουργείο. Τώρα τι λόγο έχω;
Ήσυχος Άδωνις μιλάμε για άλλο άνθρωπο.
Στα όρια του συμπαθητικού δηλαδή.

*** Να δούμε τι γραμμή θα τραβήξει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΔΕΘ και μετά, γιατί ουσιαστικά από τη Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην πολιτική σκηνή.

Το προηγούμενο διάστημα νόμιζες ότι όλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι είχαν πάει Ταϋλάνδη.

*** Βγήκε κι η Παναγιωταρέα η πανταχόθεν και παντοιοτρόπως χωμένη που αρπάζει μισθούς του Δημοσίου όπως αρπάζουν οι πάνθηρες τα ελαφάκια και είπε πως παρατηρεί εμφανείς αλλαγές κυκλοφορώντας στους δρόμους. Εκεί που επί ΣΥΡΙΖΑ οι δρόμοι υποτίθεται ότι είχαν γεμίσει με αμπέχωνα και αφάνες, τώρα ο κόσμος πλύθηκε, ξυρίστηκε, νοικοκυρεύτηκε και τώρα κυκλοφορεί φροντισμένος με γραβάτες και σακάκια.

Άστραψε και βρόντηξε ο Κραουνάκης και της απάντησε: «Βγήκε αυτό το τρισάθλιο σούργελο των τριάντα μισθών να πει γι’ αμπέχωνα κι αφάνες μαλλί? Ουστ ελεεινή».

*** Ο Ζούλας πρόεδρος της ΕΡΤ και τώρα προκηρύχτηκε κι ο διαγωνισμός για την πρόσληψή του.
Να υπάρχει κι ένας διαγωνισμός ρε παιδί μου κι ας είναι και μετά τις προσλήψεις.

Κάνουν ό,τι θέλουν. Διορίζουν μόνο συγγενείς και φίλους και έχουν όλους τους δημοσιογράφους δικούς τους.

«Φίλε, αυτή η Χούντα μπορεί να πάει και 14 χρόνια» μου είπε ένας ΚΚΕς ταξιτζής που με πήγαινε στο λιμάνι του Πειραιά.
«Και φταίνε κι οι δικοί μου που έχουν γίνει οι κόκκινες κότες! Άντε μην αρπάξω».

*** Το Καστελόριζο δεν έχει δάσκαλο για το δημοτικό σχολείο. Ευτυχώς, όμως, έχει παπά. Θα μπορεί αυτός να τονώσει την εθνική και θρησκευτική συνείδηση των παιδιών. Ε, κυρία Κεραμέως;

*** Η Μαρίνα Καλαϊτζή, δικηγόρος και αδερφή της γυναίκας του κ. Χατζηδάκη, διορίστηκε σύμβουλος της Σοφίας Ζαχαράκη. Άλλη μια άξια και άριστη που κι αυτή ρε διάολε είναι Δεξιά!

*** Τη μία πήγε ο Μητσοτάκης στο υπουργείο Τουρισμού και το ασανσέρ ήταν χαλασμένο. Την άλλη πήγε στο υπουργείο Οικονομικών και χάλασαν και τα τέσσερα ασανσέρ. Πρέπει να καταρρεύσει κάνα κτήριο ολόκληρο για να τον κρατήσουμε κλειδωμένο κάπου;

*** «Προχωρώ προς το ασανσέρ και βλέπω, αίφνης, δίπλα μου, έναν λαμπρό, πανύψηλο, ωραίο, γυμνασμένο νέο που μιλάει με επαγγελματικό ύφος απ’ τα μπλε ακουστικά του κινητού του», είπε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Πιπιλή. Αν δεν είχα διαβάσει τις υπόλοιπες δηλώσεις της θα έλεγα ότι αναφερόταν σε κάποιον ωραίο κύριο με τον οποίο φλέρταρε, όχι στον επίδοξο ληστή της. Όλα τα λεφτά η περιγραφή. Έκλαψα.

*** Ελληνικό διαβατήριο θα παίρνουν πολίτες τρίτων χωρών που επενδύουν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια ευρώ σε ακίνητα. Αυτοί μάλλον δεν αλλοιώνουν το αρχαίο, γνήσιο, ελληνικό DNA μας. Μόνο τα φουκαραδάκια που έρχονται με βάρκες από την Τουρκία για ένα καλύτερο αύριο και που στην τελική δεν θέλουν καν να μείνουν στην Ελλάδα.

Όσοι έρχεστε με βάρκες κρατάτε και δυο εκατομμύρια στο χέρι και θα έρθει ο Άδωνις να σας παίρνει με ελικόπτερο.

Φτωχούς δεν θέλουμε άλλους.
Έχουμε.

Τι πουτ@ν@ λαός γίναμε.
Εμείς ο περήφανος λαός.Θα γίνουμε ο περίγελος της Ιστορίας.
Δοσίλογοι, δεξιοί ρουφιάνοι και δημοσιογράφοι, ρετάλια των καιρών.

Να χέσω τον ήλιο και τα ηλιοβασιλέματα στη Σαντορίνη.

*** Βίγκαν ακτιβίστριες στην Ισπανία έκαναν, λέει, «ντου» σε κοτέτσι γιατί «οι κόκορες βιάζουν τις κότες». Τα κορίτσια, μέλη της ακτιβιστικής οργάνωσης «Almas Veganas» (Ψυχές Χορτοφαγικές), έκαναν παρέμβαση και χώρισαν τους κόκορες από τις κότες. Πλέον οι κόκορες θα πηδάνε κόκορες και οι κότες θα κοιτούν από μακριά, μέσα από την τρύπα του συρματοπλέγματος.

Στην Αυστραλία μια άλλη βίγκαν μήνυσε τον γείτονά της επειδή την ενοχλούσε η μυρωδιά του ψημένου κρέατος. Κάτι μου λέει ότι αυτός, δίπλα της, είναι έλληνας ομογενής.

*** Σε λαϊκή της Αγίας Παρασκευής πλακώθηκαν τις προάλλες παραγωγοί. Αντί για μπουκέτα, όμως, έπεσαν φονικές δαγκωματιές. Ο ένας επέστρεψε σπίτι του με σχεδόν μισό αυτί λιγότερο.

Ή για μπάλα θα πλακώθηκαν ή για πολιτικά. Στάνταρ.

*** Βγήκε και ο Πάνος Καλίδης να μας πει: «μακριά από μας η ομοφυλοφιλία» και ότι δεν είναι κάτι το φυσιολογικό. Και βγήκαν και του την είπαν του χαζού παιδιού και «τι λες;» και «σε ποιον αιώνα είσαι;».

Ας ζήσει ο καθένας σ’ όποιον αιώνα θέλει.

Δηλαδή τι περίμεναν να πει ο Καλίδης;
Τι είναι κανάς φιλόσοφος και τους τάραξε;
Ή δεν υπάρχουν Έλληνες νομίζετε μ’ αυτές τις απόψεις;;

Από πότε η ύπαρξη ενός ανθρώπου εξαρτάται από την άποψη του άλλου;

Ο καθένας ζει αυτό που θέλει κι αυτό που είναι.
Ο Καλίδης φοβάται την ομοφυλοφιλία.

Και μια θεια μου φοβόταν τα ασανσέρ και πέθανε μέσα σ’ ένα ασανσέρ που ξέμεινε δεκαπενταύγουστο μεταξύ τρίτου και τέταρτου ορόφου.

Ο Κούγιας που είναι και ο μορφωμένος τι διαφορετικό λέει απ’ τον Καλίδη;

Η ζωή πάει παρακάτω μόνη της, δεν ρωτάει κανέναν.

Παρακάτω.

Τρέχουν οι αιώνες.

*** Θα το πω με άνεση.
Πάρα πολύ δυνατός ο Τσίπρας στην ομιλία του στη ΔΕΘ.
Επιτέλους ξύπνησε!!
Τώρα μπορεί.

Keywords
μκο, τσοχατζοπουλος, ΠΑΣΟΚ, συριζα, θεσσαλονικη, θεατρο, φοροι, ενφια, κηδεία, τσιπρας, ΔΕΘ, ουστ, ΕΡΤ, πειραιας, χατζηδακης, μπλε, dna, ελλαδα, ντου, θεια, κινηση στους δρομους, αλλαγη ωρας, αξια, Καλή Χρονιά, ακης τσοχατζοπουλος, αλλαγη ωρας 2013, διαβατηριο, ακινητα, αυστραλια, αφισες, εθνικη, ισπανια, μκο, σαντορινη, σφαιρα, τραγουδια, υπουργειο οικονομικων, χουντα, ωρα, dna, αδωνις, ακουστικα, ανθρωπος, ασανσερ, αυτι, αφισα, βαρκες, γινει, γειτονα, γνησιο, διαστημα, δηλωσεις, ευρω, ειπαν, ειπε, υπαρχει, εκθεση, επικοινωνια, ερχονται, ζωη, κηδεία, ιδια, υφος, η φωνη, ομιλια, καστελοριζο, κυρια, λεφτα, λογια, λογο, μακρια, μητσοτακης, μπλε, ουστ, ομοφυλοφιλια, ορια, ουσιαστικα, παιδι, πεθανε, πεντικιουρ, πηγαινε, προσληψεις, ρολοι, σιγουρο, σπιτι, σχολειο, τουρκια, φωνη, χερι, αιωνες, υπουργειο, κοτετσι, κοτες, κυριακου, νιωθεις, σκηνη, τριαντα, θεια, ωραιο, ξεκινησε, χερια
Τυχαία Θέματα