Ο ανάγωγος της Κυριακής: Αν ήταν αυτοί μέσα στη βάρκα τι θα έκανες Σώτο;;

Στον Έβρο ζήσαμε άλλο ένα επεισόδιο του υπαρκτού σουρεαλισμού.

Δεχτήκαμε εισβολή. Όχι από τους Τούρκους. Από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τους οποίους άφησε ο Ερντογάν ελεύθερους για να πάνε στην Ευρώπη.
Από που μπαίνουν στην Ευρώπη; Από τον Έβρο. Σηκώθηκαν οι Έλληνες και πήγαν να εμποδίσουν τους πρόσφυγες να μπούνε στην Ευρώπη.
Να γίνουμε από Εβροφύλακες, Ευρωφύλακες. Να φυλάμε εμείς, μόνοι μας, τα σύνορα μιας Ευρώπης.

Εισβολή από άοπλους δεν υπάρχει στον κόσμο. Για να ξεχωρίζουμε τις έννοιες και να μην παίζουμε τα παιχνίδια του κάθε εντεταλμένου ή και αγράμματου

δημοσιογράφου, εισβολή έγινε στην Κύπρο από τους Τούρκους και οι εισβολείς είναι ακόμα εκεί και οι κάθε λογής Εθνοφύλακες κάνουν τουμπεκί. Ο Έλληνας που έχει μάθει να κάνει τον μάγκα στον κατώτερο, δεν είναι Έλληνας.
Είναι ένας ακόμα θρασύδειλος βλαξ που έτυχε να γεννηθεί σ’ αυτόν τον τόπο.

Να θυμίσω σ’ αυτούς τους χαλασμένους των καιρών που ουρλιάζουν χωρίς γνώση καμία ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ο πρώτος που ονειρεύτηκε το πολυεθνικό κράτος και ήθελε Έλληνες και βάρβαροι να είναι ίσοι ενώπιων των νόμων.
Και διαφώνησε ακόμα και με τον συντηρητικό δάσκαλο του, τον Αριστοτέλη.

Οι κραυγές των αγραμμάτων πρέπει να σταματήσουν να οδηγούν το λεωφορείο της νοημοσύνης!!

Τι έκαναν οι ευρωπαίοι; Πήρανε τον Μητσοτάκη μπήκαν σε ένα μεγάλο ελικόπτερο και παρακολουθούσαν από ψηλά πώς συνωστίζονται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες για να ζήσουν μια καλύτερη ζωή διωγμένοι απ’ τις χώρες τους, όπου στήνουν πολέμους οι μεγάλες δυνάμεις και με τη βοήθεια των Ευρωπαίων. Φεύγοντας οι Ευρωπαίοι δώσανε ένα χαρτζιλίκι σε μας 700 εκατομμύρια και ένα μεγαλύτερο χαρτζιλίκι στους Τούρκους. Κι αυτοί ξαναγύρισαν στα σαλόνια τους.

Δεν λύνουν προβλήματα. Μας δίνουν πουρμπουάρ και παρκάρουν τους πρόσφυγες!
Αυτή είναι η Ευρώπη.
Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε.
Αφού πρώτα κλείσετε τις τηλεοράσεις.

Ξανασηκώθηκε το εθνικό μίσος απέναντι στους «βρομιάρηδες» που θέλουν να μας φάνε τον τόπο. Γερμανοί και Αυστριακοί Ναζί βαφτίστηκαν από τον Μητσοτάκη ως εθνοφύλακες, και μαζί με τον Λαγό της Χρυσής Αυγής, επιθεωρούσαν τις γενναίες πράξεις των Ελλήνων.

Κάθονται οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί στις πολυθρόνες τους και βάζουνε εμάς να κάνουμε τα καθίκια της ιστορίας. Αντί να κάνουμε πορείες στις γερμανικές πρεσβείες, στις πρεσβείες της Αυστρίας και της Ουγγαρίας που μετατρέπουν τη χώρα μας σε αποθήκες ψυχών, πάμε και κάνουμε τον μάγκα στον Έβρο.
Τι θα κάνουμε αν στείλουν 500 χιλιάδες μετανάστες άοπλους και πρόσφυγες; Θα τους πυροβολούμε και θα τους σκοτώνουμε;
Ή θα τους σταματήσει ο Λαγός κι ο Σώτος;

Δεν βλέπουμε την παγίδα, δεν βλέπουμε την αλήθεια. Η Ευρώπη είναι ο εχθρός μας αυτή τη στιγμή που μας χτυπάει φιλικά το χέρι στην πλάτη.
Ποια είναι η δουλειά του πρωθυπουργού; Να πάρει 700 εκατομμύρια και να στήνει θεάματα φασιστικού και ναζιστικού παραληρήματος;
Ζήτησε ο πρωθυπουργός μας να γίνει άμεσα Σύνοδος Κορυφής και να αντιμετωπιστεί το προσφυγικό; Είναι θέμα των Ελλήνων να σηκώσουμε το βάρος όλης της μετανάστευσης και της προσφυγιάς;

Μήπως οι πρόσφυγες και οι μετανάστες φταίνε που 500 χιλιάδες νέα παιδιά εγκατέλειψαν  τη χώρα, έφυγαν και έγιναν οι ίδιοι μετανάστες στη Γερμανία και στη Σουηδία και δεν ξέρω πού για να σπουδάζουν πλένοντάς πιάτα;

Καιρός αυτός ο λαός να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Και να δει τους πραγματικούς εχθρούς. Και όχι αυτούς τους αγράμματους τσογλαναράδες που η ύπαρξή τους υφισταται μόνο με κραυγές και σπρωξίματα.

Όλα τα χαλασμένα και ληγμένα αναβολικά σπρώχνουν με το σώμα να λύσουν αυτό που μόνο ο νους μπορεί να λύσει.

Χρειαζόμαστε τον Αϊνστάιν, όχι τον Κουταλιανό.
Με κάθε σεβασμό στον Κουταλιανό.

Και βέβαια δεν τα βάζει κανείς με τους απλούς κατοίκους, με τους απλούς ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι όλο αυτό το κύμα προσφύγων δεν μπορεί να το σηκώσει η χώρα μας. Δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Ξεφεύγει από τα όρια της ανθρώπινης αλληλεγγύης. Και μια βάρκα στη θάλασσα δεν μπορεί να περισώσει περισσότερους από 50, ακόμα και αν είναι χιλιάδες άνθρωποι στο νερό και θαλασσοπνίγονται. Γιατί αν βάλεις παραπάνω βουλιάζει η βάρκα.
Φωνάζεις τις άλλες βάρκες να μαζέψουν τους ανθρώπους.
Δεν παίρνεις 700 εκατομμύρια για να παριστάνει η μικρή σου βάρκα τη μεγάλη.
Αυτό έκανε ο Μητσοτάκης.
Μια βόλτα με ελικόπτερο πάνω από το πρόβλημα και πήρε και 700 εκατομμύρια για να το κουκουλώσει με τους συνεργάτες του, τους δημοσιογράφους!

Τίποτα με το αζημίωτο!

Γι’ αυτό αυτό που ζούμε είναι σουρεαλισμός. Είναι ένα ακόμα στημένο επεισόδιο για να κάνει η Ελλάδα το μοιραίο λάθος. Και με βάση αυτό να μας οδηγήσει η διεθνής κοινή γνώμη στη Χάγη, εκεί όπου θέλει η Ντόρα, για να μοιράσουμε το Αιγαίο.

Η φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου πρέπει αυτή τη στιγμή ν’ ακούγεται υποχρεωτικά στα αυτιά όλων των Ελλήνων.
«Το Αιγαίο ανήκει στους Έλληνες».
Και δεν έχουμε κανέναν λόγο να πάμε στη Χάγη γιατί δεν αμφισβητούμε τη συνθήκη της Λωζάνης.

Δεν θα μας δίνουν πουρμπουάρ οι Γερμανοί για να γινόμαστε ρεντίκολο στην ιστορία.

*** Είναι άλλο πράγμα η πίστη κι άλλο πράγμα η υγεία.

Το λέω γιατί κι αυτό στην Ελλάδα μπερδεύεται. Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας κρούει τον κώδωνα παγκοσμίως για τους κινδύνους μετάδοσης του κινεζοιού και οι Μητροπολίτες εδώ, στην Ελλάδα, διαρρηγνύουν τα πανάκριβα τους ιμάτια ότι με τη θεία κοινωνία δεν μεταδιδεται ποτέ κανείς ιος.

Με τα περισσότερα κρούσματα από επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα.

Να δεχτούμε τα θαύματα, να δεχτούμε ότι η πίστη σώζει, να δεχτούμε ότι δεν είναι υποχρεωτικό ν’ αρρωστήσει κάποιος επειδή μετάλαβε με το ίδιο κουταλάκι, αλλά να δεχτούμε και ότι ο ιός κολλάει ακόμα κι αν είσαι σε δυο μέτρα απόσταση.

Πίστη είχαν οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο ίδιο λεωφορείο πηγαίνοντας επίσκεψη στους Αγίους τόπους. Δεν εμπόδισαν οι Άγιοι Τόποι τη μετάδοση της ασθένειας. Αυτό είναι που λέμε.

*** Κομμένο και το σεξ λόγω κορονοϊού. 15 μέρες από μακριά λένε οι ειδικοί. Καθίστε στα διπλανά δωμάτια βάλτε FaceTime και ξεσκιστείτε μακρόθεν. Αλλά το βράδυ ανοιχτά την τηλεόραση γιατί μπορεί ο Βελόπουλος να έχει κανένα ειδικό αντισηπτικό για κάθε νόσο και κάθε μαλακία.

Να δεις που στο τέλος ο Βελόπουλος θα βρει το φάρμακο. Θα είναι κανένα σκατό κατσίκας ανακατεμένο με βατόμουρο.

*** Να μην το ξεχάσω. Οι συντάξεις από το 2024 θα ξεκινάνε στα 72 χρόνια. Κανονίστε τις εκδρομές σας. Και κυρίως μην τις κλείνετε νωρίτερα. Δεν είδα διαδηλώσεις και απεργίες. Το ΚΚΕ κάποια ενημέρωση έχει ή από την ώρα που ανέβηκε η αγαπημένη της Νέα Δημοκρατία και έπεσε η καταραμένη Αριστερά αισθάνονται λίγο καλύτερα;

*** Και να αγκαλιές και να φιλιά η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη με τον Γιάννη Στουρνάρα. Κοτζάμ χορηγία πήρε η επιτροπή Ελλάδα 2021, από την Τράπεζα της Ελλάδας. Το ποσό δεν το μάθαμε, αλλά ξέρω ‘γω, επιτρέπεται να μαθαίνει ο ελληνικός λαός που πάνε τα χρήματα του; Όχι!

Δίνει τα χρήματα του κι αυτοί που διορίζει τα κάνουν ό,τι θέλουν. Τα δίνουν όπως θέλουν.

Δώσε και μη έρευνα.

Να μας πει η κυρία Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη πόσα λεφτά είναι αυτά που πήρε από την Τράπεζα της Ελλάδας; Δηλαδή που πάνε τα χρήματα μας.

Και να μας δώσει αναλυτικά τα χρήματα που παίρνουν οι σύμβουλοι και παρασύμβουλοι και λοιποί χαραμοφάηδες του Δημοσίου που θέλουν να γιορτάσουν όλοι οι κλανομέντες τους συστήματος την επανάσταση του ‘21

Δηλαδή αυτό που δεν θα έκαναν ποτέ οι ίδιοι στη ζωή τους!!

*** Η ανάρτηση στο facebook ενός ανθρώπου, του Σώτου, που επιδεικνύει στο καλάμι του ψαρέματός του ένα καλτσάκι γράφοντας στη λεζάντα «απομεινάρι από πνιγμένο λαθρομετανάστοπουλο» θα έπρεπε ήδη να έχουν κινητοποιήσει την Εισαγγελία πέρα από το σοκ της φρικαλεότητας και της απανθρωπιάς του.

Αυτοί οι Έλληνες που νομίζουν ότι είναι πιο Έλληνες από τους άλλους Έλληνες, επειδή ανεβαίνουν στη ζυγαριά της αυθάδειας και της μικρότητάς τους, επειδή ανεβαίνουν στην ζυγαριές του ναζισμού και του φασισμού ανά τον κόσμο πρέπει να τελειώσει.

Επειδή έχει γεμίσει ο τόπος από τους κάθε λογής εξυπνάκηδες και τραμπούκους, αν υπάρχει Δημοκρατία σ’ αυτόν τον τόπο να επιβληθεί.

Δεν μπορεί αυτός που μόλις έμαθε πόσο κάνει ένα και δύο να χτυπάει τον Αϊνστάιν επειδή είναι πιο δυνατός σωματικά.
Πεθαίνει η σκέψη στη χώρα.
Καραγκιόζηδες και τιποτάδες νομίζουν ότι είναι κάποιοι.

Γιατί στο τέλος θα βγει αληθινός ο παράφρων Ερντογάν που είπε ότι «οι Έλληνες θα έρθει η στιγμή που θα ζητάνε έλεος στην ιστορία».
Ναι, θα έρθει η στιγμή όπως το πάμε.

*** Θέλετε να πνιγεί το παιδί σας μέσα σε μία βάρκα που οδηγείται χωρίς να το θέλει σε μία ξένη χώρα και ένας φασίστας στην άλλη μεριά του κόσμου να σηκώνει το καλτσάκι του και να καμαρώνει;
Αυτοί είμαστε;;;
Φτύστε αυτούς τους εαυτούς σας!

Πας φασίστας Μη Έλλην!

Μια φορά κι έναν καιρό ήτανε μια χώρα.

Ζητείται ηγέτης εμπνευσμένος ν’ ανασηκωθεί ο λαός στα πόδια της ιστορίας του!

*** Και για να μην σκάσω και τελείως, θα πάω στον Τύρναβο να ξεσκάσω!

*** Αν συνεχίσουμε έτσι σαν λαός, τότε το αγαπημένο μας σπορ θα είναι να ψαρεύουμε νεκρούς μετανάστες, να ψαρεύουμε καλτσάκια από τα μωρά τους και να γελάμε. Να καβαλάμε τις βάρκες και να πνίγουμε όσους έρχονται κατά τα μέρη μας. Και τα λερωμένα χέρια μας από το αίμα να μας τα ξεπλένει η θάλασσα κατευθείαν.

Πάμε λοιπόν Έλληνες.
Να τους πνίξουμε να τελειώνουμε.

Πηγή: Ο ανάγωγος της Κυριακής: Αν ήταν αυτοί μέσα στη βάρκα τι θα έκανες Σώτο;; - altsantiri

Keywords
χρυση αυγη, νεα δημοκρατια, κυπρος, ουγγαρια, νέα, νους, ελλαδα, αιγαιο, παπανδρεου, ιος, διαδηλωσεις, απεργιες, ΚΚΕ, στουρναρας, τραπεζες, facebook, σοκ, ζητείται, εθνικη τραπεζα, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, αλλαγη ωρας, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αγγελοπουλος, καιρος, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, ητανε μια φορα, κοινωνια, χωρες, γερμανια, γνωμη, γνωση, δημοκρατια, δουλεια, ηγετης, θαλασσα, θαυματα, θεμα, ιεροσολυμα, ιος, μωρα, παιχνιδια, σουηδια, τηλεοραση, υγεια, φιλια, ωρα, ελεος, αιμα, αυτια, βαρκες, βατομουρο, βελοπουλος, βοηθεια, βραδυ, γινει, δειτε, δωσει, δωματια, εγινε, ειπε, υπαρχει, ενημερωση, επρεπε, ερντογαν, ερευνα, ερχονται, ευρωπη, εχθρος, ζυγαρια, ζυγαριες, ζωη, ιδιο, υφίσταται, θεια κοινωνια, κυμα, κυρια, κι αλλο, λαγος, λαθος, λεφτα, λεζαντα, λεωφορειο, ληγμενα, λογο, λωζανης, μακρια, ματια, μεγας αλεξανδρος, μητσοτακης, μισος, ναζι, νερο, ντορα, ονομα, ορια, παιδι, παιδια, παμε, πιστη, προβληματα, σαλονια, σοκ, σωμα, σουρεαλισμος, φευγοντας, φωνη, φορα, χαγη, χερι, αγκαλιες, ανηκει, εκδρομες, εθνικο, γελαμε, χωρα, εισβολη, νους, ποδια, τηλεορασεις, τραπεζα, θεια, υγειας, χερια
Τυχαία Θέματα
Κυριακής, Σώτο,kyriakis, soto