Ο Superman έγινε… Batman από τον Μίνο, οικογενειακό «διπλό» Πέλκα – Λημνιού με Βραχάλη (video)

Το δικό τους μεγάλο αγώνα έδωσαν και οι ρεπόρτερ που κλήθηκαν να καλύψουν τη φιέστα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την ΕΡΤ και το OPEN TV.

Μιλάμε για τον Γιώργο Μίνο και τη Χριστίνα Βραχάλη, που… έπαιξαν μεγάλη μπάλα με δυο Δημήτρηδες, τον Πέλκα και τον Λημνιό. Ο γνωστός ρεπόρτερ της ΕΡΤ, όντας μέσα στην τρεή χαρά, μπέρδεψε τον Superman

με τον Batman.

Συγκεκριμένα, ένα από τα πρόσωπα που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τον τρόπο που πανηγύρισαν ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορρά» ντύθηκε… Superman στη διάρκεια του γλεντιού και έκανε τους πάντες να σχολιάσουν την εμφάνισή τους. Ειδικά με τον τρόπο που εμφανίστηκε, λίγο πριν πάρει στην ειδική εξέδρα.

Ο 29χρονος διεθνής τερματοφύλακας δεν άλλαξε τα γαλάζια που συνήθως προτιμά στην εμφάνισή του, αλλά έβαλε μπροστά και το «S» του σούπερ ήρωα, όντας έτσι φορεμένος σε όλη τη διάρκεια του ξέφρενου πάρτι στη Τούμπα και στον Λευκό Πύργο.

Μόνο που ο Γιώργος Μίνος, τα μπέρδεψε λίγο. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των πανηγυρισμών από την ΕΡΤ, ανέφερε ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ντύθηκε… Batman, με αποτέλεσμα να έρθει η διόρθωση από το στούντιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Πέλκας και Λημνιός πήραν… συνέντευξη από τον Γιώργο Μίνο, που μιλούσε σαν… παίκτης του ΠΑΟΚ:

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (22/4) ο Γιώργος Μίνος και η Λία Χριστάρα βγήκαν στην ΕΡΤ από τη Θεσσαλονίκη, για τους ολονύχτιους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Ο γνωστός ρεπόρτερ είπε ως δεν έχει κοιμηθεί καθόλου, ενώ η Λία εμφανίστηκε με μαύρη εμφάνιση και το σήμα του ΠΑΟΚ.

Στο OPEN TV είχαμε… οικογενειακό ντέρμπι ανάμεσα στους Πέλκα, Λημνιό και τη Χριστίνα Βραχάλη, η οποία τα… έχασε λίγο με τους αριθμητική:

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα