Ο 50χρονος που θα βρεθεί στα φοιτητικά έδρανα της γεωπονικής από τους πάγκους της λαϊκής

Όταν υπάρχει θέληση για μάθηση τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Πριν από μερικές ημέρες ένας 82χρονος, που πέρασε στο τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ, δεν έκρυψε πως ονειρεύεται να ανοίξει φροντιστήριο για ηλικιωμένους και… τώρα ένας 50χρονος από τον Δρυμό της Βόνιτσας (Αιτωλοακαρνανία), πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του και από τους πάγκους της λαϊκής να βρεθεί στα φοιτητικά έδρανα. Και τα κατάφερε…

Αφού πρώτα αποφοίτησε από το Εσπερινό Λύκειο, έδωσε Πανελλήνιες

και πέτυχε τον στόχο του, όπως και ο ίδιος έμαθε, μετά και την ανακοίνωση των Βάσεων του 2020.

Πρόκειται, για τον Θανάση Παλούκη, ο οποίος είναι παραγωγός λαϊκών αγορών και ασχολείται χρόνια με την υδροπονία και ως τεχνικός θερμοκηπίων.

Ο 50χρονος άνδρας έμαθε πως πέρασε στο τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που εδρεύει στην Φλώρινα. Έτσι θα λάβει επιστημονική εξειδίκευση σε ένα αντικείμενο με το οποίο και ασχολείται επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Κερκυραίος Νίκος Καρύδης, αποδεικνύοντας πως ο στόχος δεν έχει ηλικία και κάθε ρεκόρ μπορεί να καταρριφθεί, κατάφερε με την εισαγωγή του στο τμήμα της Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου να ανέβει στο βάθρο των επιτυχιών των πανελλαδικών εξετάσεων, σε ηλικία 82 ετών. Γεννημένος το 1938, όπως ανακοίνωσε και το το εσπερινό ΓΕΛ Κέρκυρας, δίνοντας του συγχαρητήρια.

Πηγή: agriniopress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα