ΝΒΑ: Σε μπελάδες ο Γιάννης – Κατάρρευση των Μπακς και 3-0 οι Χιτ

Το 3-0 στα πλέι οφ του ΝΒΑ έκαναν οι Μαϊάμι Χιτ επί των Μιλγουόκι Μπακς, με ένα απίστευτο 40-13 στην τελευταία περίοδο. Παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άγγιξε το τριπλ νταμπλ (21π, 16 ριμπ, 9 ασίστ) δεν είχε συμπαραστάτη από τους συμπαίκτες του με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 115-100.

Ο «Greek Freak» δεν ξεκίνησε καλά, είχε έναν τραυματισμό στην πρώτη περίοδο στον δεξί αστράγαλο ο οποίος φάνηκε να τον επηρεάζει

στην διάρκεια του αγώνα κυρίως στο κρίσιμο σημείο της τέταρτης περιόδου όπου είχε ορισμένες λανθασμένες επιλογές στην επίθεση.

Όμως ο Έλληνας άσος μπόρεσε να οδηγήσει στους Μπακς στο +11 και όλα έδειχναν ότι το Μιλγουόκι ήταν κοντά στο 2-1. Ωστόσο οι Μπακς υπολόγιζαν χωρίς τον… ξενοδόχο. Το όνομα του; Τζίμι Μπάτλερ.

Ο άσος του Μαιάμι έκανε μία εκπληκτική τέταρτη περίοδο, οδηγώντας τους Χιτ στην ανατροπή και από το -11 βρέθηκαν στο +15, δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ολοκληρώνοντας ένα επιμέρους σκορ 35-9. Οι Μπακς έδειξαν ότι δεν έχουν δυνάμεις, ο Γιάννης έμοιαζε να παλεύει μόνος του, μιας και οι συμπαίκτες του δεν έδωσαν τις βοήθειες που θα έπρεπε. Στην τέταρτη περίοδο το σκορ ήταν 40-13 υπέρ του Μαιάμι και έτσι οι Μπακς δεν είχαν καμία ελπίδα για την νίκη.

Η κατάσταση δείχνει μην αναστρέψιμη για τους Μπακς, καμία ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ δεν έχει… επιστρέψει ενώ βρίσκεται στο 0-3.

Keywords
Τυχαία Θέματα