Ντύθηκε… πιλότος και θα συνεχίσει τις «πτήσεις» με τη Φενέρ ο Βέσελι

Την υπογραφή του σε επέκταση συνεργασίας με τη Φενερμπαχτσέ μέχρι το 2022 έβαλε το πρωί της Δευτέρας (18/2) ο Γιαν Βέσελι και έτσι θα συνεχίσει τις «πτήσεις» του με την τουρκική ομάδα. Κάτι που είχε προαναγγελθεί από τον αντιπρόεδρο της Φενέρ, είναι και επίσημο.

Οι Τούρκοι έκαναν, μάλιστα, μία εντυπωσιακή και πρωτοποριακή ανακοίνωση σχετικά με την παραμονή του τσέχου παίκτη στην ομάδα της Πόλης, αφού έντυσαν πιλότο τον Γιαν Βέσελι και τον φωτογράφησαν να κρατά μία μινιατούρα αεροπλάνου, με τη λεζάντα: «Σας μιλά ο κυβερνήτης του αεροσκάφους.

Παρακαλούμε να δέσετε τις ζώνες σας. Η πτήση μας με τη Vesely Airlines θα διαρκέσει έως το 2022».

Ο 28χρονος Τσέχος, ένας εκ των κορυφαίων σέντερ της Euroleage, μαζί με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ του Ολυμπιακού, αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα, υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, από το 2014.

Όπως είπαμε, η διοίκηση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών για τριετή επέκταση, κάτι που σημαίνει πως Φενέρ και Βέσελ θα μείνουν «δεμένοι» μαζί για τουλάχιστον οκτώ χρόνια.

Hello, this is your admin speaking. Please buckle up your seat belts. Our flight with Vesely Airlines will last until 2022. ✈✍

Keywords
Τυχαία Θέματα