Ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της 44χρονης – Νέα ερωτηματικά (video)

Άτομο που φορούσε γάντι οδήγησε το χρυσαφί Ford Ka της άτυχης 44χρονης με κατεύθυνση τη μοιραία παραλία, λίγη ώρα μετά το μυστηριώδες τηλεφώνημα που οδήγησε στην εξαφάνισή τηςΤο αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτηταΠέπλο μυστηρίου πάνω από το θάνατο της άτυχης Ειρήνης – Επιμένουν οι συγγενείς πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία

Νέα ερωτηματικά για την υπόθεση της 44χρονης μητέρας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της στην παραλία Φωτμού, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. Βίντεο – ντοκουμέντο, που προβλήθηκε στην

εκπομπή “Τατιάνα Live” στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, δείχνει το αυτοκίνητο της γυναίκας, το χρυσαφί Ford Ka, να διασχίζει δρόμο με κατεύθυνση τη μοιραία παραλία έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Μάλιστα, ο άνθρωπος που κάθεται στη θέση του οδηγού, εμφανίζεται να φορά γάντι, λευκού χρώματος, πυροδοτώντας νέα σενάρια.

Δείτε επίσης: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη 44χρονη μητέρα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Το άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του της, ενώ έφερε εγκαύματα, κυρίως στα χέρια και το πρόσωπο. Στο σημείο βρέθηκε και ένα δοχείο με εύφλεκτο υλικό. Η πρώτη εκτίμηση των ιατροδικαστών είναι πως πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο, μαρτυρίες των συγγενών και προσώπων που γνώριζαν καλά την άτυχη μητέρα υποστηρίζουν πως πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια, κάποιος ήθελε να κόψει το νήμα της ζωής της.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 44χρονη μητέρα από το Μεσολόγγι – Τι έδειξε η νεκροψία

Η άτυχη Ειρήνη φέρεται να δέχτηκε ένα τηλεφώνημα λίγο πριν εξαφανιστεί. «Πιστεύω ότι η τελευταία κλήση που πήρε και είπε: “φεύγω και γυρνάω σε λίγο”», υποστήριξε η ξαδέρφη της 44χρονης που ζητά να γίνει άρση του απορρήτου για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Λίγο αργότερα, φέρεται να πήρε η ίδια τηλέφωνο την κόρη της και της είπε ότι δε θα αργήσει να επιστρέψει.

Δείτε επίσης: Αδερφός 44χρονης: Η Ειρήνη δολοφονήθηκε – Σίγουρα δεν αυτοκτόνησε (video)

Αμέσως μετά, όπως θα δείτε στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και προβλήθηκαν στην εκπομπή «Τατιάνα Live», το αυτοκίνητο της γυναίκας φαίνεται να πηγαίνει προς την παραλία που βρέθηκε το άψυχο σώμα της.

Δείτε επίσης: Νεκρή εντοπίστηκε 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Παραμένουν μυστήριο τα αίτια θανάτου (video)

Μάλιστα, εντύπωση προξενεί το γεγονός πως το αυτοκίνητό της είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα δημιουργώντας την αίσθηση πως η 44χρονη βιαζόταν. Μάλιστα, ο άνθρωπος που το οδηγεί φαίνεται σαν να φοράει γάντια.

Μήπως η αντανάκλαση του φωτός δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι φοράει γάντια; «Όχι», απαντά ο διευθυντής φωτογραφίας, Γιώργος Ανακτορίδης. «Φαίνεται σαν να είναι γάντι. Δεν φαίνεται η εικόνα να είχε “καεί” από τον ήλιο. Το λευκό σημείο είναι απόλυτα φωτεινό. Αν ήταν από το φως, θα ήταν σαν ένα “ντεγκραντάρισμα” που λέμε εμείς. Η ανάλυση δεν είναι καλή αλλά φαίνεται σαν να φοράει γάντι».



Επέστρεψε στο σπίτι για να… ξαναφύγει – Οι τελευταίες στιγμές της 44χρονης

Άλλο βίντεο-ντοκουμέντο παρουσιάζει το αυτοκίνητο της άτυχης 44χρονης. Όπως θα δείτε, το αυτοκίνητο περνά από άλλη κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Λίγες στιγμές νωρίτερα, η 44χρονη είχε παραλάβει το αυτοκίνητό της, ανήμερα των Φώτων, από το συνεργείο όπου το είχε αφήσει για επισκευή, σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από το σημείο που «συνελήφθη» από την κάμερα, στις 11:50, με κατεύθυνση προς το χωριό της.

Λίγες στιγμές μετά βρισκόταν σπίτι της. Έπειτα έλαβε το ύποπτο, κατά τους συγγενείς, τηλεφώνημα και έφυγε από το σπίτι της. Λίγο αργότερα, άφηνε την τελευταία της πνοή.

Οι συγγενείς επιμένουν πως το τηλεφώνημα φαίνεται να έπαιξε ρόλο στην υπόθεση διότι, σύμφωνα με το Tatiana Live, η άτυχη κοπέλα θα μπορούσε να πάει κατευθείαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή δίχως να επιστρέψει στο σπίτι της καθώς ήταν στον δρόμο της.



Βίντεο: Epsilon/Tatiana Live

Keywords
Τυχαία Θέματα