Ντέρμπι «αιωνίων» με άρωμα ευρωπαϊκό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (10/11, 21:00) για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεπεράσει την πρώτη της ήττα στην Euroleague από την Μπαρτσελόνα την προηγούμενη αγωνιστική

και να πάρει μια νίκη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις του για τον αγώνα ανέφερε ότι δεν παίζουν ρόλο τα προηγούμενα θετικά αποτελέσματα επί των «ερυθρολεύκων» και πως τα «κλειδιά» για την νίκη θα είναι η άμυνα, ο έλεγχος των ριμπάουντ και ο ρυθμός του αγώνα.

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» στο επιθετικό κομμάτι ο Πασκουάλ ανέφερε τα εξής: «Είναι ξεκάθαρο ότι στην επίθεση δεν βρίσκαμε τις σωστές λύσεις και κάναμε σουτ με τους αμυντικούς πολύ κοντά στον παίκτη μας. Πρέπει να το βελτιώσουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες δεν θέλουν να πασάρουν τη μπάλα, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τις αποστάσεις, την έξτρα πάσα και να έχουμε πολλές πάσες στην επίθεση».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την πλευρά του ανέφερε πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει και να δείξουμε ποιος το θέλει πιο πολύ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσει στη δωδεκάδα τον νεοαποκτηθέντα καναδό πάουερ φόργουορντ Κάιλ Ουίλτζερ, ενώ παραδέχτηκε ότι η επιστροφή του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη… θα αργήσει.

«Μόνο όταν θα είναι εντάξει το πόδι του θα ξεκινήσει με την ομάδα ο Σπανούλης. Εξάλλου, θα πρέπει να κάνει προπονήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα και με την ομάδα, αφού θα είναι έτοιμος από ιατρικής άποψης. Έχουμε καιρό ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα