«Νοκ άουτ» ο Μανωλάς, κλήθηκε ο Ρισβάνης στην εθνική

Η… απενεργοποίηση του Κώστα Μανωλά οδήγησε τον Άγγελο Αναστασιάδη στην κλήση του Σπύρου Ρισβάνη για τον προσεχή αγώνα με την Εσθονία στο Nations League, την Κυριακή (18/11) στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής στόπερ της Ρόμα υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά τον αγώνα με τη Φινλανδία, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν διάστρεμμα πρώτου βαθμού. Ο Μανωλάς δεν υπολογίζεται, λοιπόν, ενώ πρόβλημα αποκόμισε και ο Κώστας Μήτρογλου (σύσπαση στον δικέφαλο).

Ο επιθετικός της

Μαρσέιγ ξεκίνησε θεραπεία και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι είναι αμφίβολη. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υποβλήθηκε προληπτικά σε απεικονιστικό έλεγχο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για κάταγμα.

****

Παρελθόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο 35χρονος επιθετικός, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Λεβαδειακό, εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην «ελαφρά ταξιαρχία», όμως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν μακροημέρευσε.

Την Παρασκευή (16/11) η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μάντζιο. Τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Keywords
Τυχαία Θέματα