Νέος συναγερμός στη Βρετανία – Μαχαίρωσαν επιβάτη στο μετρό του Λονδίνου

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο μετρό του Λονδίνου καθώς ένα άτομο μαχαίρωσε επιβάτη στο στήθος, λίγες ώρες μετά ένα αιματηρό περιστατικό στο Μπέρμιγχαμ.

Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία στον σταθμό Hackney Central στο ανατολικό Λονδίνο ενώ το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Ωστόσο,

υπό τον φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος, εκατοντάδες επιβάτες εγκατέλειψαν τον σταθμό.

«Είμαστε όλοι τρομοκρατημένοι. Ο άνθρωπος που μαχαιρώθηκε έτρεχε μέχρι που κατέρρευσε αιμορραγώντας από το στήθος», έγραψε χρήστης του twitter.

Μαχαιρώθηκαν τρία άτομα στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ μετά από επεισόδια

Στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, τρία άτομα μαχαιρώθηκαν μετά από επεισόδια. Το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 5.45 το απόγευμα (τοπική ώρα) και άμεσα στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο, που πραγματοποιείται η συνεδρίαση του Συντηρητικού Κόμματος.

The man armed with a knife has attacked people on an Overground train in eastern #London on Tuesday, and was later arrested by the police, the @DailyMailUK reported. https://t.co/cpQdDgtCZg

— News6 (@News622472912) 2 Οκτωβρίου 2018

Φωτογραφία: Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα