Νέο ξέσπασμα Πολάκη: Το αρχιλαμόγιο ο Μανιαδάκης που βοηθούσε Λοβέρδο, Άδωνη

Με νέα οργισμένη ανάρτηση επανέρχεται ο Παύλος Πολάκης αναφορικά με τα όσα διαμείβονται στον χώρο της Υγείας και πιο συγκεκριμένα στην υπόθεση του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα, Νίκου Μανιαδάκη.

Επικαλείται λοιπόν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τη συνέντευξη του δικηγόρου των προστατευόμενων μαρτύρων στις αμερικανικές αρχές, Παύλου Σαράκη, στην οποία θέτει ερωτήματα σχετικά με την αργοπορία της Εισαγγελίας να καλέσει τον μάρτυρα να καταθέσει.

«Για γέλια και για κλάματα η προσπάθεια ξεπλύματος του Μανιαδάκη από την

Κοσιώνη. Κλαψιάρικο ύφος ο κύριος καθηγητής, δεν ήξερε τίποτα και καλά, αυτός βοήθησε τη χώρα ήταν σύμβουλος κυβερνήσεων για το καλό της Ελλάδας!!!!!» γράφει αρχικά ο Παύλος Πολάκης.

«Δεν λέει το αρχιλαμόγιο πως ήταν ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και βασικός διαμορφωτής της φαρμακευτικής πολιτικής του Λοβέρδου του Άδωνη (στον οποίο έστελνε εντολές με μέιλ) του Σαλμά και του Βορίδη, την ίδια στιγμή που μέσω της εταιρείας Evroston που ήταν στο όνομα της γυναίκας του της τραγουδίστριας Φαρμάκη, έπαιρνε ένα ΣΚΑΣΜΟ χρήματα από φαρμακευτικές εταιρείες (και τη Νοβάρτις) για “μελέτες”και καλά που έκανε για πάρτη τους!!!! Η βίλα στον Διόνυσο και τα ακριβά αυτοκίνητα από πού τα είχε αγοράσει;;; από το μισθό του καθηγητή της ΕΣΔΥ;;; ή ήταν προικιά από τη γυναίκα του;;; Πήγε αυτοβούλως το λαμόγιο να το παίξει προστατευόμενος μάρτυρας για να γλυτώσει τα αφεντικά του», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα