Νέο «σόου» Κασιδιάρη στη Βουλή κατά την ομιλία της Παπανάτσιου (video)

Τις συνήθεις της πρακτικές, πρόκλησης έντασης και διακοπής κοινοβουλευτικών διαδικασιών, εφάρμοσε και σήμερα η Χρυσή Αυγή αποδεικνύοντας ξανά την αποστροφή της στις δημοκρατικές διαδικασίες, αυτή τη φορά με προεξέχοντα τον βουλευτή της, Ηλία Κασιδιάρη, όταν διέκοψε με φωνές την ομιλία της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης,

μάλιστα, πλησίασε τα υπουργικά έδρανα φωνάζοντας, όταν η κ. Παπανάτσιου χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση, με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη να παρεμβαίνει και να λέει απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χ.Α: «Δώσατε το σόου σας. Στο καλό τώρα».

«Μην γράφετε τίποτα από όσα λέει ο κ. Κασιδιάρης. Μην τυχόν γραφτεί η ύβρις προς την κυρία υπουργό. Δεν θα γραφτεί τίποτα από ό,τι ειπώθηκε εκτός μικροφώνου, ιδιαίτερα η έκφραση «είστε αισχρή» προς την κυρία υφυπουργό, την οποία αποδοκιμάζουν όλες οι πτέρυγες της βουλής. Το ποια είναι η σχέση της Χ.Α. με τον κοινοβουλευτισμό δεν περιμέναμε να τη μάθουμε σήμερα μέσα από το συγκεκριμένο παραλήρημα», συμπλήρωσε στην παρέμβασή του ο κ. Κακλαμάνης.

Η κ. Παπανάτσιου αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και οι σημαίες, οι στολές, ο τρόπος οργάνωσης και ο τρόπος δράσης της Χρυσής Αυγής παραπέμπουν στις χειρότερες στιγμές της ιστορίας «όχι μόνο της χώρας μας αλλά και ολόκληρου του κόσμου».

«Ξέρουμε ότι δεν έχει επιχειρήματα για να πείσει, παρά μόνο με μαχαίρια και λοστούς, τη βία και τον τρόμο. Η Χρυσή Αυγή θα ήθελε όχι μόνο να μην υπάρχει βουλευτική αποζημίωση, θα ήθελε να μην υπάρχουν Βουλή και βουλευτές» είπε η κ. Παπανάτσιου.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα