Νέο «όχι» στην αίτηση για άδεια στον Κουφοντίνα

Απορρίφθηκε ξανά αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας. Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο των Φυλακών Κασσαβέτειας απέρριψε ομόφωνα το αίτημα του.

Δηλαδή εκτός από το βέτο του εισαγγελέα στον κρατούμενο που αρνείται να κάνει δήλωση μετανοίας, ψήφισαν ενάντια στη χορήγηση άδειας και η διευθύντρια και η προϊστάμενη της κοινωνικής υπηρεσίας της φυλακής, που μέχρι τώρα τάσσονταν υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δ. Κουφοντίνα, με συγκεκριμένη μάλιστα, επιχειρηματολογία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άνθρωποι που είναι κοντά στον Δημήτρη Κουφοντίνα

αναρωτιούνται μετά από αυτή την εξέλιξη «τι μεσολάβησε και άλλαξαν τη θέση τους οι δύο υπηρεσιακοί παράγοντες αφού από άποψη πραγματικών περιστατικών που αφορούν τον Δ. Κουφοντίνα ως κρατούμενο στη συγκεκριμένη φυλακή, δεν άλλαξε τίποτα».

Δεν αποκλείεται η απόρριψη του νέου αιτήματος να συνδέεται με σχέδιο μεταγωγής του σε κλειστή φυλακή. Ο Δ. Κουφοντίνας φέρεται να υπέβαλε το νέο αίτημα, εν γνώσει του ότι θα απορριφθεί, για να σηματοδοτήσει ότι δεν παραιτείται του δικαιώματός του. Όπως τονίζεται από το περιβάλλον δικαιούται να λαμβάνει άδεια με τις ισχύουσες διατάξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα