Νεκρός 35χρονος μετά από μαχαιριές – Συνελήφθη 26χρονη τοξικομανής

Με αίμα «βάφτηκε» το βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο, καθώς ένας άνδρας έπεσε νεκρός, έχοντας τραυματιστεί θανάσιμα από μαχαίρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα όταν ο 35χρονος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, με καταγωγή από την Αλβανία διαπληκτίστηκε έντονα με μια 26χρονη Ελληνίδα τοξικομανή με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει αιμόφυρτος στο πάτωμα με τραύματα κυρίως στο θώρακα από μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ

με γιατρό και πλήρωμα που αντίκρισε τον άνδρα σε μία λίμνη αίματος.

Οι διασώστες τον μετέφεραν αμέσως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών παρουσία γιατρών, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης μέσω καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης αλλά ήταν ήδη αργά.

Η 26χρονη φερόμενη δράστιδα που είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη ενώ έχει δοθεί από την αστυνομία εντολή για νεκροψία νεκροτομή που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του 35χρονου.

Η ίδια είχε βάλει αγγελία σε εφημερίδα στην οποία ανέφερε ότι παρέχει ερωτικές υπηρεσίες. Δύο ημέρες πριν, επισκέφτηκε το σπίτι της ένας άντρας για ερωτική συνεύρεση και στη συνέχεια η ίδια μαζί με ένα συνεργό της άρχισαν να τον εκβιάζουν και να τον απειλούν για τους δώσει 800 ευρώ. Εκείνος υπό τον φόβο των απειλών πήγε σε ένα ΑΤΜ να βγάλει τα χρήματα, ταυτόχρονα όμως ειδοποίησε την Αστυνομία που προχώρησε στην σύλληψή τους.

Η 26χρονη αφού περάσει από Εισαγγελέα και Ανακριτή, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη το μεσημέρι της επόμενης, στη συνέχεια έκανε χρήση ναρκωτικών και πήγε στο σπίτι της. Τα μεσάνυχτα πλέον και ενώ ήταν υπό την επήρεια βγήκε από το διαμέρισμά της και άρχισε να φωνάζει αναίτια στον γείτονά της για τη θέση που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Ο άτυχος άνδρας, προκειμένου να μην δώσει συνέχεια, βγήκε να μετακινήσει το όχημά του, όταν όμως άνοιξε την πόρτα η 26χρονη τον περίμενε με ένα κουζινομάχαιρο στο χέρι.

Η τοξικομανής όρμησε κατά πάνω του και του κάρφωσε το μαχαίρι με δύναμη στην καρδιά, σωριάζοντάς τον νεκρό μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.

Και δεύτερο μαχαίρωμα στο Ηράκλειο.

Νωρίτερα πάντως ,το βράδυ της Παρασκευής, στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε ένα ακόμη άτομο που είχε χτυπηθεί από μαχαίρι και φαίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να αυτοτραυματίστηκε. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική ογκολογική κλινική.

Να σημειωθεί επίσης ότι χθες το ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο δέχτηκε αλλεπάλληλες κλήσεις με διαφορά λίγων ωρών για χρήστες ναρκωτικών ουσιών που χρειάζονταν παροχή πρώτων βοηθειών.

Πηγή: zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρός 35χρονος, Ηράκλειο, – Συνελήφθη 26χρονη,nekros 35chronos, irakleio, – synelifthi 26chroni