Νεκρή εντοπίστηκε 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Παραμένουν μυστήριο τα αίτια θανάτου (video)

Η 44χρονη βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του οχήματός τηςΗ άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της την ΚυριακήΗ σορός της εντοπίστηκε κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα

Νκερή εντοπίστηκε 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητό της κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, ενώ το όχημά της φέρεται να είχε πάρει και φωτιά καθώς στη σορό της εντοπίστηκαν και εγκαύματα. Παράλληλα, πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, η 44χρονη βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητού της. Η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί την Κυριακή από το σπίτι της στην Κατοχή Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου.

Το

αν πρόκειται για αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια αναμένεται να φανεί μετά τη νεκροψία – νεκροτομή η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη στο Νοσοκομείο Πατρών.

Όπως δήλωσε ο αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου, ο ιατροδικαστής είπε στους αστυνομικούς ότι κατά την εκτίμησή του τα στοιχεία παραπέμπουν σε αυτοκτονία, παρά το γεγονός ότι οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για δολοφονία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα τραύματα που φέρει η σορός της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών.

Το πτώμα της ανακάλυψε εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Η άτυχη γυναίκα

Για τον εντοπισμό της είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ομάδας Διάσωσης Μεσολογγίου, ενώ έρευνες γίνονταν και στη θάλασσα με σωστική λέμβο, αλλά και από αέρος από τμήμα εναέριας επιτήρησης της αερολέσχης Μεσολογγίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα