Νεκρή 36χρονη γυναίκα σε τροχαίο με μηχανή στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας – Πήγε να αποφύγει ένα σκυλί ο οδηγός

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής των Γαργαλιάνων με τον αιφνίδιο θάνατο μιας 36χρονης συνεπιβάτιδας σε τροχαίο με μηχανή που συνέβη περίπου στις 9 το βράδυ της Τετάρτης (24/07) στην Ε.Ο. Μαραθόπολης – Τραγάνας, στο ύψος του Διαλισκαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός και η συνοδηγός (ζευγάρι) που επέβαιναν στη μηχανή πήγαιναν για δουλειά σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής. Στο άκουσμα της είδησης του τραγικού τροχαίου αρκετοί από τους συναδέλφους τους έφτασαν στο σημείο και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.

Αυτόπτης μάρτυρας

τόνισε σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο πως ο οδηγός, προσπάθησε να αποφύγει ένα σκυλί, με αποτέλεσμα η μηχανή να εκτραπεί, να ανατραπεί, εκσφεντονίζοντας τον οδηγό και την συνοδηγό. Δυστυχώς, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα η 36χρονη να τραυματιστεί θανάσιμα και να παραληφθεί χωρίς τις αισθήσεις της από το ΕΚΑΒ, ενώ ο οδηγός της μηχανής αρχικά μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Γαργαλιάνων και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Χανιώτης ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο στον Πλατανιά

Στην Κρήτη συνέβη ένα ακόμα τροχαίο, ευτυχώς αυτή τη φορά δεν ήταν θανατηφόρο, αλλά ζωή ενός 56χρονου Χανιώτη, άλλαξε για πάντα. Το συμβάν έγινε στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων – Κισσάμου και ο συγκεκριμένος άνδρας ακρωτηριάστηκε.

Το περιστατικό έγινε στο ύψος του Πλατανιά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 56χρονος ξέφυγε της πορείας της με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να χάσει το ένα του πόδι.

Τροχαίο με τραυματισμούς στην Ηγουμενίτσα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/07), επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Ηγουμενίτσα, όταν όχημα με οδηγό έναν 27χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο, που επέβαινε ως οδηγός 22χρονος και συνοδηγός μία 22χρονη.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ο τραυματισμός των επιβαινόντων στο δίκυκλο. O 22χρονος και η 22χρονη, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις.

Πηγή: gargalianoionline.gr/eparxies.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα