Νέες καταγγελίες ΠΑΟΚ για Αυγενάκη και ΕΕΑ – Τι αναφέρει για «κουμπαριές»

Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται με νέες καταγγελίες στο θέμα της ΕΕΑ και της εισήγησης της στην υπόθεση με την Ξάνθη, κάνοντας ευθεία «επίθεση» στον Λευτέρη Αυγενάκη, τον εκπρόσωπο Τύπου της ΓΓΑ Βαγγέλη Μπραουδάκη, κάνοντας λόγο και για… κουμπαριές. Υπόθεση για την οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ενημερώσει και

τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που από την πρώτη στιγμή, έκανε λόγο για πολιτική απόφαση, σχετικά με την εισήγηση της ΕΕΑ της για υποβιβασμό στην υπόθεση της Ξάνθης – ακολούθησε η τροπολογία της κυβέρνησης για αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση πολυιδιοκτησίας ομάδων από τα πειθαρχικά όργανα – μπλέκοντας και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, καταγγέλλει ότι η κουμπαριά μέλους της Επιτροπής με την οικογένεια Αυγενάκη, ενισχύει τα όσα αναφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δηλαδή ότι πρόκειται για «στημένη» εισήγηση από την ΕΕΑ.

Η εμφάνιση του Λευτέρη Αυγενάκη, θέλοντας να υπερασπιστεί την Επιτροπή, προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ που έκαναν λόγο για θράσος ενός εντολοδόχου που τον έχει αποδομήσει η ίδια η κυβέρνηση – δε μετέχει στις κινήσεις για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο – τη στιγμή που ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει λάβει το σκεπτικό της εισήγησης.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς στέκονται και στον Βαγγέλη Μπραουδάκη που εκτελεί χρέη διευθυντή επικοινωνίας στο γραφείο του Αυγενάκη, σημειώνοντας πως λειτούργησε ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Υπουργείου Αθλητισμού – ΕΕΑ – Τζουγανάτου – Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ είχε, άλλωστε, καταγγείλει και μυστικό «ραντεβού» πριν από την εισήγηση της ΕΕΑ, τα μέλη της οποία «σφάζονται», με τον ΠΑΟΚ να κάνει για «Ελεγχόμενη Επιτροπή Αυγενάκη».

Γι’ αυτό τον λόγο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ζητούν άρση τηλεφώνου προκειμένου να δοθεί επίσημα μια απάντηση για το βράδυ της 20ης του Γενάρη όταν και έλαβε χώρα η περιβόητη συνάντηση στα γραφεία του Τζουγανάτου, παραμονές της εκδίκασης της υπόθεσης του ΠΑΟΚ.

Από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Ο εντολοδόχος Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ερευνάται ποινικά για τυχόν κακουργήματα με τα μέλη της επιτροπής του, αποφάσισε να εμφανιστεί μετά από αρκετές ημέρες και αντί να παραιτηθεί, ή τουλάχιστον να απολογηθεί, για όσα έχει προκαλέσει – στο ποδόσφαιρο και τη χώρα – είχε το θράσος να υπερασπιστεί την επιτροπή την οποία έχει αποδομήσει ήδη η ίδια η κυβέρνηση!

Φυσικά πρόλαβε το Σάββατο να μην κάνει δεκτή την ενοχική παραίτηση του Βαγγέλη Μπραουδάκη, διευθυντή επικοινωνίας του γραφείου του (και στο παρελθόν γνωστή πένα στα “Μέσα Μαζικής Εκτέλεσης” της αλήθειας από τη συμμορία που έχει διαλύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο), ξεχνώντας φυσικά ότι η παραίτηση είναι πράξη που δεν απαιτεί συναίνεση από το άλλο μέρος συμμετέχοντας και οι δύο έτσι σε ένα ακόμη καλοστημένο θέατρο σκιών.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης ο οποίος λειτούργησε ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Υπουργείου Αθλητισμού- ΕΕΑ- Τζουγανάτου- ΟΣΦΠ.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης που ήταν παρών στη συνάντηση 20.01.2020 περί τις 11 μμ στο γραφείο Τζουγανάτου με την Λίνα Σουλούκου και τον Ιωάννη Χατζησαββάογλου (στελέχη του ΟΣΦΠ) και φυσικά τον ίδιο τον Τζουγανάτο, ο όποιος έχοντας μαγικές ικανότητες κατάφερε να γράψει γνωμοδότηση 50 σελίδων σε 2 μέρες σε μια υπόθεση που το σκεπτικό της αγνοείται εδώ και 10 μέρες – και δεν μας επιτρέπει να ενημερωθούμε με πόσες χιλιάδες ψέματα πείστηκαν για να πάρουν αυτή την απόφαση.

Θα ζητήσουμε επίσημα από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να ανοίξει τα τηλέφωνα και του Βαγγέλη Μπραουδάκη- μεταξύ άλλων- και να εξετάσει πού βρισκόταν στις 20.01.2020 περί τις 11 μμ μέσω των κεραιών τηλεφώνων αφού πλέον εντάσσεται και αυτός σε όσους θα μηνυθούν για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία (ο πρώην εργοδότης του ξέρει, ας τον ρωτήσει) όπως και παράβαση καθήκοντος.

Πρέπει να έχουν τελικά εκατοντάδες χιλιάδες λόγους ώστε να παραμένουν στη θέση τους όλοι αυτοί οι συμμορίτες. Οι εκατοντάδες χιλιάδες σταγόνες πάντως, δεν είναι βροχής.

ΥΓ: Κύριε αξιότιμε ηθικέ Υπουργέ Αθλητισμού έχετε ενημερώσει τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι ο γιος του Τζουλάκη είναι κουμπάρος με τον αδερφό σας;».

Επιστολή και στον Πρωθυπουργό

Από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν, λοιπόν, ότι η συνέχεια θα δοθεί με επίσημη επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρούν ότι κινείται εκτός πλαισίων που όρισε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός για την πρόσληψη συγγενών.

Παράλληλα στην ίδια επιστολή θα αναφερθούν και στο ρόλο που είχε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης στην υπόθεση και τελική εισήγηση της ΕΕΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Μπραουδάκης είχε παραιτηθεί από τη θέση του, απόφαση που δεν έγινε δεχτεί από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Επίσης, την παρέμβαση της εισαγγελέα εφετών Αθηνών προκάλεσε, η χρονική επιλογή της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης από την πρώτη στιγμή είχε συγκεντρώσει τα βέλη του ΠΑΟΚ πάνω του, όταν λίγες ώρες μετά την εισήγηση της ΕΕΑ είχε αναφέρει με tweet: «Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται ποινή χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση». Χωρίς ακόμα το σκεπτικό της απόφασης να έχει κοινοποιηθεί.

Πηγή: Νέες καταγγελίες ΠΑΟΚ για Αυγενάκη και ΕΕΑ – Τι αναφέρει για «κουμπαριές» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα