Νέες εξελίξεις στη δολοφονία της Ζέμπερη: Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά η οικογένεια

Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειαςΗ οικογένεια έχει ακόμα ζητήσει την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών του κατηγορούμενου

Συγκλονίζουν οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη. Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, η οποία περνά τραγικές στιγμές, ζητά αναπαράσταση του εγκλήματος.

Δείτε επίσης: Δύο φορές είχαν απειλήσει τη ζωή της Δώρας Ζέμπερη λίγο πριν δολοφονηθεί (video)

Δείτε επίσης: Μάρτυρας – «κλειδί»: Είδα τη Ζέμπερη στο τρένο την ημέρα της δολοφονίας, ήταν ανήσυχη (video)

Αναλυτικότερα,

σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως οι έρευνες εστιάζονται στο εργασιακό περιβάλλον του θύματος.

Δείτε επίσης: Νέες αποκαλύψεις αναμένονται από τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη – Στην Ευελπίδων η μητέρα της (video)

«Όπως καταλαβαίνετε η υπόθεση αυτή εξελίσσεται πλέον σε θρίλερ για την οικογένεια της Δώρας. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζουμε η έρευνα αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο εργασιακό περιβάλλον του θύματος. Ο δράστης αποφεύγει επίμονα να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα, ενώ έχει δώσει τρεις συμπληρωματικές καταθέσεις και με την κάθε μία ανασκευάζει τις προηγούμενες. Η οικογένεια ζητά να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος και για το λόγο αυτό έχουμε αποστείλει σχετικό αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας Ζέμπερη – «Με πλήρωσαν να σκοτώσω τη Δώρα» (video)

Η οικογένεια έχει ακόμα ζητήσει την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών του κατηγορούμενου.

Η οικογένεια της Δώρας θέλει να διαπιστώσει εάν όλα αυτά που ισχυρίζεται ο καθ΄ομολογιαν δράστης είναι πραγματικά και για τον λόγο αυτό ζήτησε απο τον ανακριτή την τηλεφωνική άρση ώστε να βρουν με ποια πρόσωπα ειχε μιλήσει ο δολοφόνος λίγες ημέρες πριν αλλά και μετά την δολοφονία του παιδιού τους

«Οι συγγενείς του θύματος περιμένουν ακόμα τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα της ανάλυσης του γενετικού υλικού από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ , για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν στον τόπο κι άλλα σεσημασμένα άτομα», τόνισε η δικηγόρος.

Δείτε επίσης: «Μεγαλοδικηγόρος, πρώην βουλευτής ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζέμπερη» (video)

Δείτε επίσης: «Τραυμάτισα τη Ζέμπερη στο χέρι, άλλοι την εκτέλεσαν» (video)

Δείτε επίσης: Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη αποκαλύπτει: Την απειλούσαν (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα