Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό: Αυτά είναι τα «μαντζούνια» που έδινε στα θύματά του (video)

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού, με νέες καταγγελίες να φέρουν στο φως ολοένα και περισσότερες σοκαριστικές λεπτομέρειες από τις υποτιθέμενες θεραπείες που πρότεινε στα θύματά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, άνδρας από την επαρχία που είχε ένα πολύ σοβαρό κινητικό πρόβλημα κατέθεσε την Τρίτη στους αστυνομικούς ότι έδωσε 50.000 ευρώ για να ακολουθήσει τη θεραπεία του ψευτογιατρού με διάφορα«μαντζούνια»,

αφού τον έπεισε ότι με αυτόν τον τρόπο θα γίνει καλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνθρωπος αυτός όχι μόνο δεν έγινε καλά αλλά εγκατέλειψε την «θεραπεία» που ακολουθούσε με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι.

Εκτός από τη συγκεκριμένη καταγγελία οι αστυνομικοί εξετάζουν 60 καταγγελίες και υποστηρίζουν ότι μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των ερευνών τουλάχιστον 150 άτομα θα έχουν καταγγείλει για τη δράση του ψευτογιατρού.

Μαντζούνια με παντζάρια, λεμόνια, τζίντζερ σε καρκινοπαθείς

Ενέσεις που περιείχαν αρτεμισίνη «εισαγόμενες απευθείας από το Βατικανό», καθαρή κάνναβη, μπουκαλάκια με δήθεν θεραπευτικό απόσταγμα ήταν ορισμένα από τα γιατροσόφια που πρότεινε έναντι αδράς αμοιβής ο προφυλακιστέος, Νίκος Κοντοστάθης, στους καρκινοπαθείς.

«Είχαν κάτι κωδικούς, τους οποίους είχα γράψει σε χαρτί… Εστυβα μαϊντανούς, παντζάρια, πορτοκάλια, μήλα, λεμόνια, τζίντζερ. Ψαρόσουπες, είχαμε φάει όλο τον Ατλαντικό», αναφέρει αποκλειστικά στο OPEN TV μητέρα θύματος.

Πρόκειται για τη μητέρα της 35χρονης νηπιαγωγού, η οποία διέκοψε τις χημειοθεραπείες έπειτα από προτροπή του ψευτογιατρού και ύστερα από κάποιους μήνες έχασε τη ζωή της. Όπως αποκαλύπτει ο 47χρονος φέρεται να επέμεινε στις πρακτικές του ακόμη και τη στιγμή που η νηπιαγωγός υπέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα