Νέα υπόθεση καταδίκης καθαρίστριας: Μητέρα 13 παιδιών κατηγορείται για παραποίηση ημερομηνίας απολυτήριου

Στα Γιάννενα η νέα υπόθεση με «πρωταγωνίστρια» μία καθαρίστριαΚατηγορείται ότι παραποίησε την ημερομηνία αποφοίτησής τηςΕίχε κάνει αίτηση για θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο ΙωαννίνωνΗ γυναίκα έχει 13 παιδιά, πέντε εκ των οποίων ανήλικαΚαταδικάστηκε ερήμην, καθώς ζήτησε αναβολή μιας και πάσχει από την καρδιά της

Μία νέα υπόθεση με «πρωταγωνίστρια» καθαρίστρια που κατηγορείται ότι παραποίησε το απολυτήριο δημοτικού, έρχεται στο φως,

αυτή τη φορά όχι στον Βόλο, αλλά στα Γιάννενα και αφορά μία μητέρα 13 παιδιών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η γυναίκα φέρεται να πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού και να διόρθωσε τον χρόνο αποφοίτησης από αυτό, καθώς ισχυρίστηκε ότι το τελείωσε το 1980 και όχι το 1981, όπως ήταν η αλήθεια.

Όπως αναφέρει το prevezatoday.gr, η Δ.Κ. προσκόμισε το απολυτήριο για να λάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, ούσα μητέρα 13 παιδιών, 5 εκ των οποίων είναι ακόμη ανήλικα.

Μετά την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση, η γυναίκα κατέθεσε έφεση στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με την εκδίκαση της υπόθεσης να έχει προσδιοριστεί για τις 5 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει το τοπικό site, η γυναίκα προχώρησε στην πράξη αυτή μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει -στο μέτρο του δυνατού- τη στοιχειώδη ευπρεπή διαβίωση των 13 παιδιών της.

Η ερημοδικία της και η απουσία της από το δικαστήριο πρώτου βαθμού δεν οφείλεται στο γεγονός ότι ζήτησε αναβολή λόγω του ότι πάσχει από την καρδία της και της έχει τοποθετηθεί «απινιδωτής» προσκομίζοντας μάλιστα ιατρική γνωμάτευση. Όμως το αίτημα της για αναβολή δεν έγινε δεκτό και δικάστηκε ερήμην.

Την υπόθεση στο Εφετείο την έχει αναλάβει γνωστό και έμπειρο δικηγορικό γραφείο της πόλης. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πηγή: prevezatoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα