Νέα υπόθεση «γέροντα Παστίτσιου» στο Διαδίκτυο – Μήνυση από εκκλησιαστικό σάιτ σε κόμικ με την Παναγία

Μια νέα υπόθεση Μεσαίωνα έρχεται ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης καθώς ένα εκκλησιαστικό μέσο προσβλήθηκε τόσο από ένα λογοπαίγνιο με την Κοίμηση της Θεοτόκου από μία σελίδα κόμικς που κατέθεσε μήνυση.

Έτσι, η σελίδα Κουλουβάχατα comics, «έπεσε» λόγω συντονισμένων reports, ενώ ο δημιουργός της, Χρήστος Μακροζαχόπουλος θα αντιμετωπίσει και νομικές κυρώσεις.

Στο κόμικ που αναρτήθηκε στη σελίδα εμφανίζεται η εικόνα της Παναγίας να πηγαίνει στο δωμάτιό της νυσταγμένη, να πλένει τα δόντια της, να πίνει νερό, να πέφτει

στο κρεβάτι και όταν κοιμάται εμφανίζεται με βυζαντινούς χαρακτήρες η φράση «η Κοίμηση της Θεοτόκου».

Το «βλάσφημο» σκίτσο

Συγκεκριμένα, στη σελίδα ekklisiaonline.gr, διαβάζουμε:

«ΑΙΣΧΟΣ: ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Μήνυση καταθέτει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στους υπευθύνους της σελίδας που κοροϊδεύουν την Παναγία μέσα στον Δεκαπενταύγουστο.

To ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE μέσω του νομικού τμήματος καταθέτει άμεσα μήνυση στην κάτωθι σελίδα που υβρίζει την Παναγία μας μέσα στον Δεκαπενταύγουστο».

Το σύντομο άρθρο υπογράφει ο κατά δήλωσήν του Θεολόγος – Κοινωνιολόγος Φανούρης Ευστράτιος.

Το σκίτσο ενόχλησε και τον πρόεδρο του ακροδεξιού κόμματος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Ρε γελοία υποκείμενα αυτά θα τα κάνατε για τον Μωάμεθ ;Ξεφτίλες θα σας τσακίσουμε στην νομιμότητα !Η @ellinikilisi θα φέρει σχέδιο νόμου για βαρύτατες ποινές σε τέτοιες βρώμικες επιθέσεις στην ορθοδοξία μας! Να δούμε εάν η @neademokratia θα ψηφίσει ! pic.twitter.com/L5urXJz0wm

— Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (@velopky) August 8, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα