Νέα «βέλη» Κοντονή κατά των δικαστών: Οι ίδιοι έπρεπε να επιδιώκουν διαφάνεια

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ δικαστών και του υπουργού Δικαιοσύνης με αφορμή το πόθεν έσχες«Εάν υπάρχουν εξαιρέσεις και αστερίσκοι, τότε δεν υπάρχει πόθεν έσχες και κοροϊδεύουμε την κοινωνία»

Νέα «βέλη» κατά των δικαστών «εκτοξεύει» ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, τονίζοντας ότι «οι ίδιοι έπρεπε να είναι εκείνοι που επιδιώκουν διαφάνεια».

Δείτε επίσης: «Στα άκρα» τραβάει την κόντρα με την κυβέρνηση το ΣτΕ: Άκυρη η απόφαση για το πόθεν έσχες

Αναλυτικότερα, σε συνέντευξή του στο Ραδιόφωνο 24/7, ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος στο πόθεν έσχες των δικαστών σημείωσε «εάν υπάρχουν

εξαιρέσεις και αστερίσκοι, τότε δεν υπάρχει πόθεν έσχες και κοροϊδεύουμε την κοινωνία».

Στη συνέχεια, αναφορικά με τα paradise parers είπε ότι είναι θέμα ελέγχου και επισήμανε ότι «μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τις αποκαλύψεις».

Απαντώντας στις κατηγορίες ότι με το νομοσχέδιο για τη διαμεσολάβηση ιδιωτικοποιείται η δικαιοσύνη, τόνισε ότι «αυτό το επιχείρημα δεν ευσταθεί». Πρόσθεσε ότι «δίνεται η δυνατότητα σε αντίδικους να λύσουν τη διαφορά τους εξωδικαστικά».

Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι «ο διαμεσολαβητής δεν λαμβάνει απόφαση, αλλά περιορίζεται στη διεκπεραίωση, καθώς οι αντίδικοι εκπροσωπούνται από δικηγόρους».

Keywords
Τυχαία Θέματα