Νέα τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ: Σκοτώθηκε πατέρας δύο παιδιών σε φοβερό δυστύχημα (video)

Νέα τραγωδία συνέβη στη ΛΑΡΚΟ με θύμα έναν εργαζόμενο πατέρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του με ανατριχιαστικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, το τραγικό δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (24/01) με νεκρό έναν 34χρονο από τη Χαλκίδα. Το συμβάν συνέβη στην περιοχή Βύρα Σουρτζίου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στις 22.00 το βράδυ. Το φορτηγό του έπεσε σε γκρεμό και έχασε ακαριαία τη ζωή του…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός φορτηγού βρισκόταν

στα νταμάρια της εταιρείας για να ξεφορτώσει το υλικό που μετέφερε, άγνωστο πως, έχασε τον έλεγχο της νταλίκας η οποία άρχισε να κυλά προς τα πίσω με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα 150 μέτρων.

Το βαρύ όχημα κατά την τρελή πορεία του, έφερε πολλές τούμπες και δυστυχώς ο 34χρονος βρήκε τραγικό και ακαριαίο θάνατο. Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα από το Κλιμάκιο των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Ψαχνών με επτά άνδρες και ένα όχημα της ΠΥ Χαλκίδας με τρεις άνδρες όπου και τον απεγκλώβισαν.

Επιπλέον στο σημείο έφτασε γρήγορα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άτυχος 34χρονος ήταν από τη Δροσιά Χαλκίδας και πατέρας δύο παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι εργατικό δυστύχημα συνέβη στη ΛΑΡΚΟ και τον περασμένο Νοέμβριο, όταν σκοτώθηκε από έκρηξη πατέρας τριών παιδιών…

Πηγή: tvstar.gr

Πηγή: Νέα τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ: Σκοτώθηκε πατέρας δύο παιδιών σε φοβερό δυστύχημα (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα