Νέα τουρκική πρόκληση – Υπερπτήσεις στις Οινούσσες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Καμμένου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, ένα ζεύγος τουρκικών F-16 στις 16:04 πέταξε πάνω από τις Οινούσσες, σε ύψος 26.000 ποδιώνΟ υπουργός Εθνικής Άμυνας βρισκόταν στο νησί, στο πλαίσιο επισκέψεων σε φυλάκια στη Χίο και τη νήσο ΠαναγιάΝωρίτερα, τουρκικός σχηματισμός τεσσάρων μαχητικών αεροσκαφών πέταξε για μισή ώρα πάνω από τους Ανθρωποφάγους και το Μακρονήσι

Σε νέα πρόκληση προχώρησαν τουρκικά αεροσκάφη, αφού μετά τις υπερπτήσεις πάνω από τους Ανθρωποφάγους

και το Μακρονήσι, πραγματοποίησαν υπέρπτηση και πάνω από τους Οινούσσες, τη στιγμή της επίσκεψης του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, ένα ζεύγος τουρκικών F-16 στις 16:04 πέταξε πάνω από τις Οινούσσες, σε ύψος 26.000 ποδιών.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας βρισκόταν στο νησί, στο πλαίσιο επισκέψεων σε φυλάκια στη Χίο και τη νήσο Παναγιά.

Τουρκικά μαχητικά πετούσαν για μισή ώρα πάνω από ελληνικά νησιά

Νωρίτερα, τουρκικός σχηματισμός τεσσάρων μαχητικών αεροσκαφών πέταξε πάνω από τους Ανθρωποφάγους και το Μακρονήσι του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, σχηματισμός τεσσάρων τουρκικών αεροσκαφών (2 F-4 και 2 F-16) εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης στις 14:03 μ.μ. και στις 14:06 μ.μ. πέταξε πάνω από τους Ανθρωποφάγους και το Μακρονήσι του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων – τα δύο 2 F-16 σε ύψος 18,000 ποδιών και τα 2 F-4 σε ύψος 12.500 ποδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα