Νέα στοιχεία στην εξαφάνιση της Βαλεντίν: Σε αντιφάσεις έπεσε ο πατέρας – Κατέθετε επί 33 ώρες (video)

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της επτάχρονης Βαλεντίν από το Κονγκό, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στο Παγκράτι από τις 23 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η Αστυνομία κάλεσε τον πατέρα του παιδιού χθες, Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί, διαδικασία που εξελίχθηκε σε μαραθώνιο αφού διήρκησε 33 ολόκληρες ώρες, λόγω των αντιφάσεων στις οποίες έπεσε.

Ο γονέας πάντως εξετάζεται ως μάρτυρας και όχι ως ύποπτος. Οι Αρχές τον πήραν από το σπίτι του στις 09.40 της Δευτέρας και από εκείνη την ώρα

τον εξετάζουν.

«Ο πατέρας έχει σκέψεις αυτοκτονίας»

Στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε και ο δικηγόρος του πατέρα, κ. Νουζέλας ο οποίος δήλωσε: «Ο πατέρας προσήχθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών εχθές και είχαμε προγραμματίσει το Σαββατοκύριακο που επικοινωνήσαμε μετά από μια τηλεοπτική εκπομπή όπου είχε δηλώσει ότι είχε προσεγγιστεί από στελέχη και ΜΚΟ στη Λέσβο πριν από περίπου δυο χρόνια με πρόταση για υιοθεσία την οποία φυσικά αρνήθηκε. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι την Κυριακή το απόγευμα μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι σε δεινή ψυχολογική κατάσταση και μου είπε “είτε θα πεθάνω ή θα βρω την κόρη μου και έχω σκέψεις αυτοκτονίας”».

Εκτός από τον πατέρα ανακρίνεται από χθες το πρωί και ο συγκάτοικός του, από το Κονγκό και αυτός, καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι γνωρίζει αρκετά για την υπόθεση.

Πηγή: Νέα στοιχεία στην εξαφάνιση της Βαλεντίν: Σε αντιφάσεις έπεσε ο πατέρας – Κατέθετε επί 33 ώρες (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα