Νέα στοιχεία: Με τη ζώνη από το μπουρνούζι του κρεμάστηκε ο Άντονι Μπουρντέν

Λεπτομέρειες για τον τρόπο που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του έρχονται στο φως μια μέρα μετά την αυτοκτονία του Αντονι Μπουρντέν.

Ο διάσημος σεφ, συγγραφέας και παρουσιαστής, χρησιμοποίησε τη ζώνη από το μπουρνούζι του για να φτιάξει βρόγχο στο μπάνιο του δωματίου του.

Ο Άντονι Μπουρντέν βρισκόταν στη Γαλλία για τα γυρίσματα της εκπομπής Parts Unknown

που παρουσίαζε στο CNN.

Τις λεπτομέρειες για την αυτοκτονία έκανε γνωστές με δηλώσεις του στο Associated Press ο εισαγγελέας της Κολμάρ, στην Αλσατία, Christian de Rocquigny.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μας κάνει να υποπτευτούμε ότι κάποιος μπήκε στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή», είπε ο Γάλλος εισαγγελέας. Αποκλείεται έτσι και επίσημα το ενδεχόμενο μιας εγκληματικής ενέργειας. Το οποίο, άλλωστε, δεν ήταν σε καμία περίπτωση «σενάριο» που εξέταζαν οι αρχές. Ο Rocquigny πρόσθεσε ότι από την εξέταση στη σορό του Μπουρντέν δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης.

Οι γαλλικές αρχές διεξάγουν τώρα τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο Άντονι Μπορντέν είχε κάνει χρήση ουσιών. Στόχος να βοηθήσουν την οικογένεια να μάθει γιατί ο διάσημος σεφ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, μόλις λίγες μέρες πριν από τα 62α γενέθλιά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα