Νέα στοιχεία «καίνε» τον ομογενή για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του στις ΗΠΑ (video)

Βρέθηκαν βίντεο με τον Φώτη Ντούλο να πετάει σακούλες με αίμα στα σκουπίδια μαζί με τη νέα σύντροφό τουΈχουν προφυλακιστεί ως οι βασικοί ύποπτοι και οι αρχές αναφέρουν πως αυτοί οι δυο ξέρουν καλά το «μυστικό» της εξαφάνισης

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στις ΗΠΑ. Κάμερες

κατέγραψαν το εκατομμυριούχο ομογενή
μαζί με τη νέα σύντροφό του να πετούν στα σκουπίδια ματωμένες σακούλες.

Οι αρχές πιστεύουν ότι τα ίχνη της άτυχης γυναίκας, Τζένιφερ Ντούλου, είναι θαμμένα στα σκουπίδια. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Φώτης Ντούλος και η Τροκόνις έχουν προφυλακιστεί ως οι βασικοί ύποπτοι και οι αρχές αναφέρουν πως αυτοί οι δυο ξέρουν καλά το «μυστικό» της εξαφάνισης, αφού ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και η εν διαστάσει σύζυγός του είχαν «ταραχώδη γάμο», ακολούθησε «πικρό διαζύγιο» με διαμάχες.

Ο Φώτης Ντούλος και η νέα σύντροφός του συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες με την κατηγορία της παραποίησης ή/και απόκρυψης αποδεικτικών στοιχείων σε βαθμό κακουργήματος, στην υπόθεση εξαφάνισης της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ Ντούλου.

Σύμφωνα με τα εντάλματα σύλληψης, ο Φώτης Ντούλος και η Τροκόνις έκαναν αρκετές στάσεις σε πάνω από 30 κάδους απορριμάτων το βράδυ που εξαφανίστηκε η Τζένιφερ Ντούλος (μητέρα πέντε παιδιών).

Μετά από έρευνα στους κάδους η αστυνομία ανακάλυψε τσάντες γεμάτες πανιά και είδη καθαρισμού, όπως σφουγγαράκια κουζίνας, γεμάτα με αίμα. Το αίμα αποδείχθηκε ότι ανήκε στην Τζένιφερ, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές. Οι αρχές ερεύνησαν και κοντινό δάσος για να βρουν ίχνη της γυναίκας. Η έρευνα για την ανεύρεση της Τζένιφερ Ντούλου συνεχίζεται ακόμα.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, επιβεβαιώθηκε πως στο γκαράζ του σπιτιού που διέμενε η Τζένιφερ Ντούλος, βρέθηκαν κηλίδες αίματος και ίχνη που καταδεικνύουν μεγάλη ποσότητα αίματος σε ένα σημείο αλλά και μεγάλη διασπορά κηλίδων, ενώ διαπιστώθηκε προσπάθεια το αίμα να καθαριστεί.

«Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι προηγήθηκε σοβαρή σωματική επίθεση στο σημείο, και το θύμα φαίνεται πως ήταν η Τζένιφερ Ντούλος», γράφει το ένταλμα.

Να αναφέρουμε ότι με συνοδεία αστυνομικών προσήχθη στο δικαστήριο του Norwalk, και συγκεκριμένα από την πίσω πόρτα, ο Φώτης Ντούλος, φορώντας την πορτοκαλί φόρμα της φυλακής και με χειροπέδες στα χέρια και στα πόδια.

Λίγη ώρα νωρίτερα, φορώντας τα ρούχα με τα οποία είχε συλληφθεί, εμφανίστηκε στο δικαστήριο και η 44χρονη Μισέλ Τροκόνις, η νέα σύντροφος του Ντούλου. Κράτησε το κεφάλι της χαμηλά, αποφεύγοντας τα φλας των δεκάδων φωτογραφικών μηχανών, την ώρα που οι αστυνομικοί τη συνόδευαν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το δελτίο Ειδήσεων του ANT1:

Φωτογραφίες: Tyler Sizemore/Hearst Connecticut Media via AP, Pool/ekirikas.com

Keywords
Τυχαία Θέματα