Νέα στοιχεία για τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω – Οι αρχές αναζητούν φίλο της που έχει εξαφανισθεί

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας, στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με το star.gr, διαδικτυακός φίλος της νεαρής κοπέλας είναι εξαφανισμένος μετά τη δημοσιοποίηση του θανάτου της. Οι αρχές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, φέρεται να τον αναζητούν για να δώσει εξηγήσεις για όσα γνωρίζει.

Τι φοβήθηκε;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναρτήσεις στον τοίχο του μιλούσαν για την εξιλέωση που έρχεται μέσα από την αυτοκτονία.

Μαζί με εκείνον έχουν χαθεί και τα ηλεκτρονικά ίχνη φίλης της Αρετής που εμφανιζόταν στο Facebook με σατανιστικά σύμβολα .

«Έχω υπόψη μου από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί την ύπαρξή τους. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της υπόθεσης έσπευσαν να σβήσουν ή να ακυρώσουν το λογαριασμό που είχαν στο facebook. H ασφάλεια θα τους καλέσει να δώσουν κάποιες εξηγήσεις.Όπως ποια η σχέση τους με την Αρετή. Πώς την γνώρισαν, γιατί εσβησαν τα ίχνη τους;», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας.

«Είχε κάποιες γνωριμίες εκεί με κάποιες φίλες και μας είχε δηλώσει, μετά το Πανεπιστήμιο που είχε πάει στην Κέρκυρα, ότι ήθελε να τη συμβουλέψει κάποιος ψυχολόγος. Κάποιοι είχαν κινήσει τα νήματα για να μπορέσουν να την έχουν στο χέρι», λέει.

Ένας σκληρός δίσκος από παλιό της υπολογιστή, ένα παλιό της κινητό και ένα στικάκι με το υλικό από κάμερα ασφαλείας που κατέγραφε την είσοδο του φοιτητικού διαμερίσματος της φοιτήτριας στο Αιγάλεω. Όλα τα στοιχεία μαζί με την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook και το Instagram της Αρετής ίσως οδηγήσουν στην αλήθεια.

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα