Νέα στοιχεία για τον καθηγητή «φακελάκη» – Είναι «γαλάζιο» μέλος της ΝΟΔΕ Σερρών

Με δηλωμένο «γαλάζιο» υπόβαθρο, διατείνεται πως διατηρεί άριστες σχέσεις με μεγαλοστελέχη της ΝΔΕίναι μέλος της ΝΟΔΕ ΣερρώνΦοιτήτρια εξηγεί ότι χρειάστηκε να καταφύγει στη ΔΑΠ για να περάσει το μάθημα τουΟ καθηγητής εμφανίζεται μεταξύ άλλων ιδιοτήτων και ασχολιών και ως μέλος του ΔΣ πολυτελούς ξενοδοχείου στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία «καίνε» περαιτέρω τον καθηγητή «φακελάκη» του ΤΕΙ Σερρών.

Σύμφωνα

με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento ο καθηγητής έχει δηλωμένο «γαλάζιο» υπόβαθρο, ενώ διατείνεται πως διατηρεί άριστες σχέσεις με μεγαλοστελέχη της ΝΔ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει πως: «Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από τη ΝΔ ο Κωνσταντινούδης εδώ και χρόνια είναι μέλος της ΝΟΔΕ Σερρών. Μάλιστα δεν δίσταζε να αναφέρεται στις καλές σχέσεις που διατηρούσε με υψηλά στελέχη τα οποία όμως δεν τις επιβεβαιώνουν. Ο ίδιος εμφανίζεται ως ταμίας ΔΣ στον Ελληνορωσικό Σύνδεσμο Επιχειρηματιών καθώς και ως αναπληρωματικό μέλος στην Πανελλήνια Αναπτυξιακή Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία των ΟΕΕΘ Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης ΣΕΕ Σύνδεσμος
Επιχειρηματιών Ελλάδος.

Σε φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Facebook εμφανίζεται μαζί με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης καθώς και με πρώην ή νυν γαλάζια στελέχη. Σε επικοινωνία του με το Documento ο γγ του Ελληνορωσικού Συνδέσμου Μάκης Στέργιου ξεκαθάρισε ότι δεν γνώριζαν τίποτε για τη δράση του καθηγητή ο οποίος απλώς κρατούσε τα λογιστικά.

Ο Κωνσταντινούδης σύμφωνα με πληροφορίες όντας επαγγελματίας εδώ και χρόνια είχε αναλάβει τα λογιστικά σε πολλά ξενοδοχεία και καταστήματα στη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Είχε αποκτήσει πολλά χρήματα έτσι λένε οι ίδιες πηγές. Σύμφωνα με την έρευνα του Documento εμφανίζεται μεταξύ άλλων ως μέλος του ΔΣ σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Πληρωμές υπάρχουν στο όνομά του και στη Διαύγεια από προγράμματα εργαζομένων μέσω ΟΑΕΔ».

Άκρως αποκαλυπτική είναι και η μαρτυρία φοιτήτριας που εξηγεί ότι χρειάστηκε να καταφύγει στη ΔΑΠ για να περάσει το μάθημα του συγκεκριμένου… καθηγητή. Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει: «Ακρως αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες φοιτητών παλαιότερων ετών στο Documento. Η ΠΒ φοιτήτρια που τελείωσε το τμήμα Λογιστικής το 2006 περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο την εμπειρία της. Ηταν γλοιώδης τύπος. Είχα συγχυστεί θυμάμαι πάρα πολύ τότε. Ολοι ξέραμε τι είναι ο Κωνσταντινούδης και τι ζητάει.

Ολοι αγανακτούσαν μαζί του. Μας έκοβε από τα μαθήματά του χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Τις πρώτες φορές που κόπηκα ζήτησα αναβαθμολόγηση αλλά το γραπτό μου δεν βρέθηκε ποτέ. Μου είχαν μείνει μόνο δικά του μαθήματα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πήγα στη ΔΑΠ της σχολής πρώτα και ζήτησα αν γινόταν να του πουν κάτι για να με περάσει. Τελικά δεν ξέρω πώς συνέβη αλλά κατάφεραν να τον πείσουν. Ισως τους χρώσταγε και καμιά χάρη».

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι: «Ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης καθηγητής στο ΤΕΙ Σερρών στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είχε στήσει ιδιαίτερα επικερδή μπίζνα.

Αφού έκοβε τους φοιτητές στα μαθήματά του είτε τους ζητούσε ερωτικές εξυπηρετήσεις είτε τους έστελνε στο φροντιστήριο «Το Πτυχίο» το οποίο διατηρούσαν οι συνεργάτες του Γ.Μ συνταξιούχος τραπεζικός και η σύζυγος του.

Η ταρίφα που πλήρωναν ήταν 250 ευρώ. Σύμφωνα με την έρευνα ο καθηγητής εμφανίζεται μεταξύ άλλων ιδιοτήτων και ασχολιών και ως μέλος του ΔΣ πολυτελούς ξενοδοχείου στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα