Φρικτό έγκλημα στην Καλλιθέα: Τη στραγγάλισε με ζώνη, τη σκέπασε με κουβέρτα και αποχώρησε

Ο δράστης χρησιμοποίησε μία λεπτή δερμάτινη ζώνη για να στραγγαλίσει την 29χρονηΑφού τη σκότωσε, τη σκέπασε με μία κουβέρτα στο κρεβάτιΤην άτυχη κοπέλα βρήκε η θεία της, η οποία την αναζητούσε εδώ και δύο ημέρες

Φρικτό θάνατο βρήκε η 29χρονη Γεωργιανή όπως αποδείχτηκε από τα συμπεράσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Η 29χρονη είχε μία μελανιά στον λαιμό που παρέπεμπε σε στραγγαλισμό. Όπως τελικά αποδείχθηκε κι από τη νεκροτομή, το θύμα σταγγαλίστηκε.

Ο δράστης χρησιμοποίησε όπως φαίνεται μία λεπτή γυναικεία και δερμάτινη ζώνη για να την σφίξει με αυτή

στον λαιμό μέχρι που προκάλεσε κάταγμα στο υοειδές οστό και πέθανε από ασφυξία. Στη συνέχεια, τη σκέπασε με μία κουβέρτα στο κρεβάτι.

Την 29χρονη αναζητούσε από την Τρίτη η θεία της στο τηλέφωνο. Αργά το βράδυ της Τετάρτης, αποφάσισε να πάει στο σπίτι της μαζί με κάποιες άλλες γυναίκες, συγγενείς και φίλες. Όταν μπήκαν με τη βοήθεια κλειδαρά στο σπίτι, ανακάλυψαν την 29χρονη νεκρή στο κρεβατοκάμαρά της.

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης όμως υπήρχαν εμφανή ίχνη πάλης στην κρεβατοκάμαρα. Το θύμα φορούσε ρούχα και ήταν σκεπασμένο με μία κουβέρτα. Ο χρόνος θανάτου τοποθετήθηκε περίπου 30-36 ώρες πριν την ανεύρεσή της και βρισκόταν στα αρχικά στάδια σήψης.

Ήταν διαζευγμένη και είχε δύο παιδιά που τις τελευταίες δύο ημέρες ήταν στον πατέρα τους, ο οποίος εξετάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής αλλά δεν προκύπτει κάτι σε βάρος του σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά, πριν από μερικές ημέρες ακούστηκε φασαρία από το σπίτι της 29χρονης.

Keywords
Τυχαία Θέματα