Νέα μοτοσυκλέτα για την Ducati στο MotoGP (εικόνα)

Η ομάδα της Ducati αποκάλυψε τη μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνιστεί στο MotoGP τη σεζόν που έρχεται, με ακόμη πιο όμορφη σχεδίαση από την περσινή.

Η μοτοσικλέτα βαμμένη παραδοσιακά στο συνδυασμό του κόκκινου-άσπρου, αλλά με μερικές γκρι λεπτομέρειες, η μοτοσυκλέτα είναι πανέμορφη και πλήρως εναρμονισμένη με το χαρακτήρα της Ducati.

Παρουσιάστηκε σε μια εκδήλωση κοντά στα κεντρικά της εταιρείας στη Μπολόνια και βέβαια ήταν εκεί ο Ντοβιτσιόζο με τον Λορένθο. «Είναι απίστευτη, πανέμορφη. Όποια μοτοσυκλέτα έχω οδηγήσει μέχρι σήμερα, ήταν πολύ όμορφη, όμως αυτή έχει κάτι διαφορετικό.

Προσθέσαμε λίγο γκρι και έγινε ακόμη πιο επιθετική! Πρέπει να ανεβάσουμε όμως και τον πήχη μέρα με τη μέρα καθώς ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο, όμως πρέπει να παίξουμε όπως και το 2017» είπε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ενώ ο Χόρχε Λορένθο πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι είναι ένας φανταστικός συνδυασμός, το γκρι με το λευκό και το κόκκινο. Δίνει μια πολύ μοντέρνα εικόνα στη μοτοσυκλέτα. Ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίζουμε για αυτό και εγώ θα τα πηγαίνω όλο και καλύτερα, ώστε να δείξω τον καλύτερο Λορένθο που έχετε δει ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα καταφέρω γιατί μπορώ να υπολογίζω πάνω σε μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα