Νέα Ιωνία: Βίντεο – ντοκουμέντο με τη 19χρονη να εγκαταλείπει το επτά ημερών βρέφος της

Βίντεο – ντοκουμέντο με τη 19χρονη στη Νέα ΙωνίαΧρειάστηκε λιγότερο από τέσσερα λεπτά για να αφήσει το μωρό της στην πολυκατοικίαΤι υποστήριξε η ίδια στις Αρχές

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 19χρονη στη Νέα Ιωνία κρατά στην αγκαλιά της το επτά ημερών βρέφος της, λίγο πριν το εγκαταλείψει σε είσοδο πολυκατοικίας, φέρνει στο φως

το Open tv.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα της περιοχής και είναι αυτό  που οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη της νεαρής μητέρας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η 19χρονη περπατά βιαστικά μέσα στο σκοτάδι με το νεογέννητο μωρό κολλημένο πάνω της, ενώ φαίνεται πως γνωρίζει καλά την περιοχή. Περνά τον δρόμο και η φιγούρα της χάνεται στο στενό. Η 19χρονη χρειάστηκε λιγότερο από τέσσερα λεπτά για να αφήσει το μικρό της κοριτσάκι στην πολυκατοικία μόλις 50 μέτρα μακριά από το σπίτι της. Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται ότι επιστρέφει με άδεια αγκαλιά. Γυρίζει προς το σπίτι της, στο οποίο ζει με τη θετή της μητέρα.

Τι είπε η 19χρονη στην Αστυνομία

«Ήμουν πνιγμένη μέσα στο βάρος να είμαι μόνη μου χωρίς σύντροφο και οικονομικά πολύ χάλια. Ζω με την γυναίκα που με υιοθέτησε και τα μόνα έσοδά μας είναι η μικρή της σύνταξη. Ποτέ δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω αυτό το μωρό», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η νεαρή μητέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα